Λουτσέσκου σε παίκτες: "Είστε άντρες, δείξτε το"

Λουτσέσκου σε παίκτες: "Είστε άντρες, δείξτε το"

Εσωτερικό τετ-α-τετ προπονητή - ποδοσφαιριστών στον ΠΑΟΚ, που θα ολοκληρωθεί με γεύμα με τους αρχηγούς. Τι είπε στην ομιλία του ο Ράζβαν Λουτσέσκου.

Με καθυστέρηση περίπου 45 λεπτών ξεκίνησε η προπόνηση, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου και τους ποδοσφαιριστές να μένουν στα αποδυτήρια λόγω ομιλίας του πρώτου. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ προσπάθησε να αφυπνίσει τους παίκτες.

Για αυτό το λόγο μεταξύ άλλων τους είπε: "Πρέπει όλοι να αντιληφθείτε ότι από τη δική μας δουλειά εξαρτάται η καθημερινότητα των φιλάθλων, των 50 ανθρώπων στην ομάδα που δουλεύουν σκληρά για να τα έχουμε όλα και του ιδιοκτήτη.

Θα σας προστατεύω πάντα και θα αναλαμβάνω όλες τις ευθύνες για τα αποτελέσματα, αλλά ήρθε η ώρα με ειλικρίνεια να αναλάβετε όλοι υποχρεώσεις και ευθύνες απέναντι στον σύλλογο και τους ανθρώπους του. Η ποιότητά μας είναι τεράστια και την δείχνουμε στην Τούμπα. Είστε άντρες, δείξτε το και στα εκτός, μη φοβάστε τις πρωτοβουλίες. Πάμε να πάρουμε αυτά που αξίζουμε, πρέπει ο ένας να καλύπτει την πλάτη του άλλου και όλους μαζί να σας καλύπτω εγώ. Ήρθε η ώρα να γίνουμε το πιο δεμένο γκρουπ".

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Ράζβαν Λουτσέσκου θα γευματίσει με τους αρχηγούς της ομάδας.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

8 ακραίες θεραπείες για τη φαλάκρα

Δεν μπορείς να φανταστείς τι κάνουν μερικοί άνθρωποι για να μη χάσουν τα μαλλιά τους.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24