Λουτσέσκου σε δημοσιογράφους: "Είναι δειλοί"

Λουτσέσκου σε δημοσιογράφους: "Είναι δειλοί"

Απογοητευμένοι αποχώρησαν από το γήπεδο της Τούμπας οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ και ο προπονητής Ραζβάν Λουτσέσκου με τον τελευταίο να λέει μόνο μία λέξη: "Δειλοί", αναφερόμενος στην αποχώρηση του Ολυμπιακού. Τη μπλούζα του έδειξε ο Γιώργος Σαββίδης.

Εμφανώς απογοητευμέμνοι αποχώρησαν από το γήπεδο της Τούμπας οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ περίπου στις 23.00 το βράδυ, με αρκετούς από αυτούς να κουνούν το κεφάλι τους για όσα έγιναν αλλά χωρίς κανένας να κάνει κάποια δήλωση. Ο μόνος που είπε μία λέξη στους δημοσιογράφους ήταν ο προπονητής του Δικεφάλου του Βορρά, Ραζβάν Λουτσέσκου, οποίος έλεγε επανειλημμένως "Cowards, cowards" καθώς έφευγε από την Τούμπα με το επίθετο να πηγαίνει στην αποστολή του Ολυμπιακού που αποχώρησε μετά το αντικείμενο που δέχθηκε ο συνάδελφός του, Όσκαρ Γκαρθία.

Η ΜΠΛΟΥΖΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΙ Η ΣΙΩΠΗ ΤΟΥ ΙΒΑΝ

Στη συνέχεια ακολούθησε ο Ιβάν Σαββίδης με τον υιό του Γιώργο, ο οποίος έδειξε τη μπλούζα που φορούσε μέσα από το μπουφάν και έγραφε: "Κανείς σαν εμάς". Την κίνηση του, αντιλήφθηκε ο μεγαλομέτοχος και ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τον τράβηξε μαζί του για να αποχωρήσουν από τον χώρο χωρίς να κάνουν κάποια δήλωση στους δημοσιογράφους.

  
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24