ΠΑΟΚ

Λουτσέσκου: "Σε 3-4 εβδομάδες έτοιμος ο Αζεβέντο"

SUPERLEAGUE / ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΠΑΟΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΠΑΟΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου σχολίασε τη νικηφόρα εμφάνιση της ομάδας του στην Κέρκυρα (3-0), ενώ ξεκαθάρισε ότι ο Μάρσιο Αζεβέντο θα είναι έτοιμος σε περίπου 3-4 εβδομάδες. Η συνέντευξη Τύπου του προπονητή του ΠΑΟΚ.

Στα λάθη των παικτών του, αλλά και στο μηδέν παθητικό που δίνει αυτοπεποίθηση στάθηκε ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ στην Κέρκυρα με 0-3. Παράλληλα, αναφέρθηκε στο πότε θα είναι έτοιμος ο Αζεβέδο. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου:

Για την εμφάνιση και τα λάθη κυρίως στην μεσαία γραμμή: "Σε ένα παιχνίδι μπορεί να υπάρξουν και λάθη, είναι φυσιολογικό. Το γήπεδο δεν μας βοήθησε καθόλου, αναγκαστήκαμε να κάνουμε πολλές επαφές κι ίσως αυτό οφείλεται και στο γεγονός ότι η Κέρκυρα είχε μεγάλη επιθετικότητα. Σε τέτοια ματς, θα πρέπει να έχεις υπομονή και να εκμεταλλευτείς την πρώτη σου ευκαιρία. Αυτό κάναμε εμείς σήμερα. Λάθη δεν έγιναν μόνο στο κέντρο, είχαμε γενικότερα προβλήματα σήμερα. Για την αντίπαλη ομάδα ήταν εύκολο να παίξει με μεγάλες μπάλες. Στο τέλος όμως, πήραμε ένα αποτέλεσμα που ήταν δίκαιο με βάση την εικόνα του αγώνα, είχαμε τους περισσότερους χώρους γιατί η Κέρκυρα ανέβηκε ψηλά για να πετύχει γκολ".

Για το μηδέν στην άμυνα: "Ναι είναι πολύ σημαντικό. Μας δίνει αυτοπεποίθηση και δείχνει καλή νοοτροπία. Μπορεί να γίνουν και λάθη κάποιες στιγμές, άνθρωποι είμαστε, αλλά έχοντας σωστό πνεύμα μπορούμε να αντιδράσουμε και να καλύψουμε τέτοιες καταστάσεις. Πάντα η ομάδα που δεν δέχεται εκτός έδρας γκολ, έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση".

Για το ότι ξεκίνησε ο Κουλούρης αντί του Πρίγιοβιτς: "Έχουμε ένα γκρουπ παικτών, το οποίο πρέπει να το εκμεταλλευτούμε. Παλεύουμε για δύο διοργανώσεις. Πρέπει μία ομάδα να έχει καλή οργάνωση και νοοτροπία και να βρίσκει και λύσεις από τους παίκτες που έρχονται, όπως είχα πει και στους παίκτες μου. Παίξαμε τρία παιχνίδια αυτή την βδομάδα και ήθελα να χρησιμοποιήσω όλους τους παίκτες, γιατί ήθελα να τα κερδίσουμε αυτά τα τρία παιχνίδια".

Για τον Αζεβέντο: "Μην περιμένετε να τον δείτε στο γήπεδο σε λιγότερο από 3 βδομάδες. Σε 3-4 βδομάδες θα είναι σε ένα πολύ καλό επίπεδο. Πρέπει να έχουμε ισορροπία και να του δώσουμε τη δυνατότητα όταν μπει να κάνει καλά πράγματα και σαν ομάδα να μην ρισκάρουμε και να πάρουμε καλά αποτελέσματα. Εστιάζω στο τι πρέπει να κάνουμε, δουλεύοντας παράλληλα και με τον Αζεβέδο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΠΑΟΚ εξπρές, άνετο 3-0 στην Κέρκυρα
Λουτσέσκου: "Είμαστε ικανοποιημένοι, με τον τρόπο που θέλαμε"

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ