ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λουτσέσκου: "Πότε παρεξηγήθηκα εγώ με τον προπονητή του Άρη;"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Αιφνιδιασμένος φάνηκε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου όταν ρωτήθηκε από τον ρεπόρτερ της Cosmote για παρεξήγηση με τον τεχνικό του Άρη, Πάκο Ερέρα. (VIDEO)

Ο ΠΑΟΚ αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Άρη για την πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο τεχνικός του "Δικεφάλου", Ραζβάν Λουτσέσκου, κράτησε τη συμπεριφορά των παικτών του μετά την αποβολή του Στέλιου Κίτσιου, αλλά εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός ότι η ομάδα του ξεκίνησε με το "αριστερό" τις υποχρεώσεις της στη διοργάνωση. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο καλό κλίμα με τον ομόλογό του, Πάκο Ερέρα.

"Δεν είχαμε καμία παρεξήγηση με τον κύριο Ερέρα. Ήταν μια φιλική κουβέντα ανάμεσα σε δύο προπονητές που ο ένας σέβεται τον άλλο και τους αρέσει ο τρόπος που δουλεύει ο άλλος. Δεν είμαι ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα. Ήταν ένα παιχνίδι με ένταση, πολύ συναίσθημα.

Αρχίσαμε πολύ καλά, είχαμε ευκαιρίες και προηγηθήκαμε, αλλά δώσαμε την ευκαιρία στον Άρη να μας ισοφαρίσει με ένα γκολ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και αυτό περιέπλεξε τα πράγματα.

Είναι απογοητευτικό να μένεις με δέκα παίκτες σε ένα τόσο έντονο παιχνίδι, αλλά από την άλλη είμαι ευχαριστημένος με τη διάθεση που είχαμε με δέκα παίκτες απέναντι στους έντεκα πιέζοντας ψηλά για να πάρουμε μπάλες και να φτάσουμε σε τελικές προσπάθειες", υποστήριξε ο Ρουμάνος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ