ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λουτσέσκου: "Ποια κρίση; Ο ΠΑΟΚ έχει 40 βαθμούς στο γήπεδο και ο δεύτερος 30"

SUPERLEAGUE / ËÅÂÁÄÅÉÁÊÏÓ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ËÅÂÁÄÅÉÁÊÏÓ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ωραίες ατάκες από τον Ραζβάν Λουτσέσκου μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Λεβαδειακού, με τον Ρουμάνο να μιλάει για διψήφια διαφορά από τον Ολυμπιακό και τον Μπίσεσβαρ της... Μπαρτσελόνα.

Ο Ρουμάνος τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη επί του Λεβαδειακού επανέλαβε ότι ο βασικός στόχος του ΠΑΟΚ είναι το πρωτάθλημα και πως δεν μπορούσε να έχει την ίδια επίδοση και στην Ευρώπη.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του ΠΑΟΚ:

Για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό: "Οι παίκτες μου είχαν πολύ καλή παρουσία στις προπονήσεις και μου έδωσαν αυτή την αυτοπεποίθηση. Αν ο Μπίσεσβαρ έπαιζε έτσι σε κάθε παιχνίδι, θα ήταν στην Μπαρτσελόνα. Όλοι έκαναν ένα καλό παιχνίδι. Στόχος μας είναι το πρωτάθλημα, δεν μπορούσαμε να παίζουμε στο ίδιο επίπεδο σε δύο διοργανώσεις και να είμαστε τόσο ψηλά. Βεβαίως, υπάρχουν πολλά ακόμη που πρέπει να βελτιώσουμε".

Για την εικόνα της ομάδας: "Θα σας πω, ότι το πιο σημαντικό είναι το διάστημα που ακολουθεί. Θέλουμε να κλείσουμε θετικά τη φάση των ομίλων στο Κύπελλο και να κερδίσουμε στην έδρα μας και το τελευταίο παιχνίδι στο πρωτάθλημα με τον ΠΑΣ. Μετά, να απολαύσουμε το διάστημα των Χριστουγέννων, να ξεκουραστούμε και να απολαύσουμε κι αυτό το πρώτο μισό, που ίσως είναι και από τα καλύτερα στην ιστορία του συλλόγου".

Για τον Βέρνμπλουμ κι αν ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί για αντικαταστάτη: "Είναι πολύ νωρίς να σκεφτούμε κάτι τέτοιο. Μοιάζει να είναι σοβαρός τραυματισμός, αλλά θα πρέπει να καταλάβουμε πολύ καλά την κατάσταση. Θα δούμε".

Για την γενικότερη κατάσταση φέτος και τα περί... κρίσης: "Ο ΠΑΟΚ έχει 40 βαθμούς στο γήπεδο και ο δεύτερος 30. Βλέπω τη βαθμολογία και βλέπω τον ΠΑΟΚ να έχει την καλύτερη βαθμολογία στο σκοράρισμα και να βρίσκεται στην καλύτερη άμυνα της κατηγορίας. Πως μπορούμε να είμαστε σε κρίση. Κερδίσαμε τον τίτλο και πέρυσι και τον χάσαμε από δικαστικές αποφάσεις. Ένας χρόνος, μία ήττα και μία ισοπαλία. Πιθανόν, ναι, για τους γύρω μας να είμαστε σε κρίση. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί γιατί στην Ελλάδα είναι εύκολο να ασκηθεί πίεση, ξέρουμε ότι ο αντίπαλος προσπαθεί να καλλιεργήσει ένα συγκεκριμένο κλίμα για να κρύψει τα δικά του θέματα, αλλά η στατιστική, είναι στατιστική".

Για το πως αισθάνεται ο ίδιος: "Το μόνο που θέλω να πω, είναι ότι θα πρέπει να μείνουμε όλοι ενωμένοι. Αυτό είναι το πιο σημαντικό στοιχείο αυτή τη στιγμή".

Photo Credits: Eurokinissi

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ