ΠΑΟΚ

Λουτσέσκου: "Όλα τα παιχνίδια έχουν την ίδια σημασία"

SUPERLEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Συγκέντρωση ενόψει της αναμέτρησης με τον Άρη συνέστησε ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Απόλλωνα και αναφέρθηκε στην αποθέωση που γνώρισε από τους οπαδούς του "Δικεφάλου".

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ρουμάνος τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου, μετά την ευρεία νίκη του ΠΑΟΚ με σκορ 5-1 επί του Απόλλωνα στο "Γεώργιος Καμάρας", για την 21η αγωνιστική της Super League:

Για τη νίκη απέναντι στον Απόλλωνα:

"Ήταν κάτι που το ξέραμε από την αρχή. Όλα τα παιχνίδια έχουν την ίδια σημασία, πρέπει να κερδίσουμε όλα τα ματς. Είμαστε συγκεντρωμένοι, πήραμε την νίκη και έχουμε άλλο παιχνίδι μπροστά μας την Κυριακή απέναντι στον Άρη".

Για την αποθέωση που γνώρισε από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ:

"Ήταν λίγο περίεργη, αλλά όμορφη στιγμή για εμένα. Δείχνουμε ότι είμαστε μια οικογένεια, ένα ενωμένο γκρουπ με προσωπικότητες. Λέω ότι ήταν λίγο περίεργο το συναίσθημα, γιατί ήταν πολλά αυτά που ένιωθα και το πρωί ξύπνησα με την σκέψη να μεταδώσω τα σωστά συναισθήματα στους παίκτες μου για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα".

Για τους Ολιβέιρα - Σφιντέρσκι:

"Εμείς πρέπει να εκμεταλλευτούμε γρήγορα την ποιότητα αυτών των παικτών. Θα σας αναφέρω κάτι που είναι σημαντικό για εμένα. Ένας ποδοσφαιριστής που ήταν εξαιρετικός απέναντι στον Ολυμπιακό, σήμερα ήταν στον πάγκο και όταν τον πέρασα αλλαγή, μου είπε ότι καταλαβαίνει γιατί ήταν στον πάγκο σήμερα. Αυτό είναι εξαιρετικό για εμένα".

Για τον τραυματισμό του Λημνιού:

"Δεν έχει κάτι σοβαρό, αλλά θα πρέπει να μείνει προληπτικά δύο-τρεις ημέρες εκτός".

Photo credits: eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ