ΠΑΟΚ

Λουτσέσκου: "Να αισθανθούν οι παίκτες πως είναι πρωταθλητές"

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ /  EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αναφέρθηκεστη τύχη που είχε στον ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τον Παναθηναϊκό και έκανε κάλεσμα στους φιλάθλους για τον αγώνα την ερχόμενης Κυριακής (06/05, 19:00).

Δίκαιη χαρακτήρισε τη νίκη του ΠΑΟΚ ο Ραζβάν Λουτσέσκου με βάση την συνολική εικόνα του αγώνα και δεν παρέλειψε να μιλήσει για τον παράγοντα τύχη στο πρώτο ημίχρονο, ενώ αναφέρθηκε στο τρόπο με τον οποίο θεωρεί πως θα πρέπει να αντιμετωπίσουν οι φίλαθλοι της ομάδας την αναμέτρηση της τελευταίας αγωνιστικής.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

Για το αν αυτή η νίκη δίνει άλλο αέρα στην ομάδα: "Πρώτα από όλα θέλω να σημειώσω κάτι ξεκάθαρο. Έχουμε 67 βαθμούς, έχουμε την καλύτερη διαφορά τερμάτων. Αυτή είναι η πραγματικότητα του αγωνιστικού χώρου. Είμαστε περήφανοι για όσα έχουμε κάνει, σεβόμαστε το ποδόσφαιρο και προσπαθούμε να βγάζουμε το καλύτερό μας εαυτό στις προπονήσεις και στους αγώνες. Υπήρχε μια στρατηγική, στην οποία ενεπλάκησαν δυο μεγάλες ομάδες της Αθήνας και οι επιτροπές. Αυτό είναι το πιο σημαντικό για μας και όχι η νίκη επί του Παναθηναϊκού με αυτό το εύρος".

Για το ξεκίνημα του αγώνα και το τι άλλαξε και ο ΠΑΟΚ βελτιώθηκε: "Θα πρέπει πρώτα να πω πως ο Παναθηναϊκός έχει τον Μαρίνο Ουζουνίδη, έναν εξαιρετικό προπονητή. Στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου ήμασταν τυχεροί που το σκορ ήταν 1-0 υπέρ μας. Στο δεύτερο ημίχρονο αλλάξαμε τη στάση μας και έτσι φτάσαμε στη νίκη την οποία την αξίζαμε με βάση την συνολική μας εικόνα".

Για το αν ανησυχεί για την εικόνα της μεσαίας γραμμής στο πρώτο μέρος: "Ήμασταν πολύ πιο δυνατοί από τον αντίπαλό μας, έχοντας να αντιμετωπίσουμε και τον παράγοντα ψυχολογία για όλα όσα συμβαίνουν εκτός γηπέδου, και αυτό είναι που μετράει για μας".

Για το αν θα ήθελε να στείλει μήνυμα στους φιλάθλους ενόψει του αγώνα με τον Πλατανιά: "Είναι πολύ σημαντικό στον τελευταίο αγώνα να είμαστε όλοι μαζί, να πούμε αντίο σε αυτή τη φανταστική χρονιά, διότι πρέπει να αισθανθούν ότι είμαστε πρωταθλητές, και μετά να ετοιμαστούμε για τον τελευταίο αγώνα της σεζόν. Θέλω να είμαστε όλοι μαζί στο γήπεδο".

Για το αν όλα όσα έγιναν, θα παίξουν ρόλο στον τελικό: "Ο καθένας έχει στο μυαλό του στον τελικό, αλλά θα πρέπει να έχουμε ισορροπία διότι αυτό το ματς είναι σε δυο εβδομάδες. Έχουμε πρώτα την υποχρέωση να κερδίσουμε τον Πλατανιά και να κάνουμε τους ανθρώπους μας περήφανους".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Με Πρίγιοβιτς στον δρόμο για τα αστέρια, 3-0 ο ΠΑΟΚ τον Παναθηναϊκό
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ