ΠΑΟΚ

Λουτσέσκου: "Μόνο στη φασιστική Γερμανία έγινε ό,τι στο ελληνικό πρωτάθλημα!"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ / PREGAME (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Λουτσέσκου EUROKINISSI SPORTS

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αδυνατεί να χωνέψει πώς εξελίχθηκε η σεζόν για τον ΠΑΟΚ με την απώλεια του πρωταθλήματος και ξέσπασε ξανά, με απίστευτες δηλώσεις, λίγο μετά την άφιξή του στο Βουκουρέστι.

Η σεζόν ολοκληρώθηκε, ο Ραζβάν Λουτσέσκου επέστρεψε για διακοπές στην πατρίδα του, αλλά συνεχίζει να εκτοξεύει αιχμές για τον τρόπο που εξελίχθηκε το πρωτάθλημα της Super League. Ο Ρουμάνος τεχνικός, λίγο μετά την προσγείωσή του στο Βουκουρέστι, κλήθηκε να σχολιάσει όσα συνέβησαν στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ με αφορμή την απώλεια του τίτλου στη Super League έκανε ίσως την πιο "βαριά" δήλωση από όλα όσα έχει πει έως τώρα, πιθανότατα και την πιο άστοχη ολόκληρης της καριέρας του: " Μόνο στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, στη φασιστική Γερμανία, έγινε ό,τι συνέβη στο ελληνικό πρωτάθλημα"!

Ο 49χρονος ρωτήθηκε για τη μάσκα με το πρόσωπο του Ιβάν Σαββίδη, την οποία φόρεσε ο ίδιος και οι παίκτες του μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ, και απάντησε:

"Ο ιδιοκτήτης ήταν πολύ χαρούμενος. Είναι αυτός που υπέφερε περισσότερο από τους άλλους. Η χαρά που νιώσαμε ήταν μεγαλύτερη από το φυσιολογικό. Ήταν σαν να πήραμε πρωτάθλημα και κύπελλο μαζί".

Όταν ρωτήθηκε αν πάρει στον ΠΑΟΚ Ρουμάνους παίκτες για τη νέα σεζόν είπε: "Όχι, έχουμε ομάδα, νιώθουμε ισχυροί και στόχος είναι να βγούμε στο Champions League".

Λουτσέσκου: "Μόνο στη φασιστική Γερμανία έγινε ό,τι στο ελληνικό πρωτάθλημα!"

Λουτσέσκου: "Μόνο στη φασιστική Γερμανία έγινε ό,τι στο ελληνικό πρωτάθλημα!"

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ