ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λουτσέσκου: "Κερδίσαμε το πρωτάθλημα και το έκλεψαν"

ΠΑΟΚ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ / 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPERLEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΠΑΟΚ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ / 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPERLEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ δήλωσε ότι σέβεται την ΑΕΚ. Δεν παρέλειψε ωστόσο να επαναλάβει την άποψη του για όσα έγιναν την περασμένη αγωνιστική περίοδο.

Πριν το ντέρμπι με την ΑΕΚ, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε για το επικείμενο ντέρμπι και αναφέρθηκε στα όσα συνέβησαν στο περσινό παιχνίδι, όπως και στην στήριξη που δέχεται από τον κόσμο της ομάδας του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ρουμάνος τεχνικός στην NOVA: " Δεν έχουν αλλάξει τα συναισθήματά μου από χθες το βράδυ. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια, η Τσέλσι είναι από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη αυτή την περίοδο. Είχαμε αναλύσει το παιχνίδι της, προσπαθήσαμε να κρατήσουμε περισσότερο τη μπάλα ώστε να μειώσουμε τις πιθανότητες του κινδύνου.

Η Τσέλσι όμως είχε την κατοχή κι εμείς θέλαμε να είμαστε πιο συμπαγείς και να κρατήσουμε το σκορ σε ισορροπημένο επίπεδο. Στα τελευταία 30 λεπτά πατήσαμε στην περιοχή, μιας και η Τσέλσι σταδιακά δεν είχε την ίδια ενέργεια και σε τέτοια παιχνίδια, αν δεν χάσεις τη συγκέντρωσή σου, τα πάντα μπορούν να συμβούν".

Για το αν θα ξεκινούσε τον Πρίγιοβιτς, εάν ήταν απόλυτα έτοιμος: " Είναι δύσκολο να το πω. Πρέπει να δω την πραγματικότητα και αυτή είναι ότι έλειπε από 8 προπονήσεις, την Κυριακή ακολουθεί ένα μεγάλο ντέρμπι και τέλος η Τσέλσι δημιουργεί ευκαιρίες μέσω της συνεργασίας των αμυντικών της και του Ζορζίνιο, επομένως θέλαμε με τις κινήσεις του Πέλκα και του Σάκχοφ να τους εμποδίσουμε".

Για το μικρό χρονικό διάστημα που μεσολαβεί για το ντέρμπι την ΑΕΚ: " Δεν παίζουμε πρώτη φορά παιχνίδι μετά από τρεις μέρες. Προσπαθούμε να εκμεταλλευτούμε χρόνο που έχουμε, στον ψυχολογικό τομέα είμαστε σε νορμάλ πλαίσια. Είναι μια συνηθισμένη κατάσταση για εμάς. Βέβαια, το παιχνίδι είναι κορυφαίου επιπέδου και αποτελεί ιδιαίτερη προετοιμασία… "

Για όσα έχει πει για την ΑΕΚ και εάν μπορούν να επηρεάσουν: " Αυτή είναι η πραγματικότητα. Μπορεί να σου δοθεί 5 ή 10 φορές η ευκαιρία να παίξεις ένα παιχνίδι που να κρίνει τον τίτλο.

Εμείς το κερδίσαμε, ήμασταν οι πρωταθλητές, όμως με κόλπα δεν μας επέτρεψαν να το χαρούμε. Θα το θυμούνται για όλη τους τη ζωή και αυτοί αλλά και εμείς. Δεν μπορούμε να σβήσουμε όσα έγιναν. Έγιναν, δεν αλλάζουν, αλλά έχουμε σεβασμό στον αντίπαλο. Αν και νωρίς είναι νωρίς είναι ένα παιχνίδι που μπορεί να επηρεάσει την πορεία του πρωταθλήματος.

Μου στέλνουν μηνύματα, ότι ίσως θα έπρεπε να σταματήσω να μιλάω γι’ αυτό. Είναι όμως μια πραγματικότητα, κερδίσαμε το πρωτάθλημα και το έκλεψαν. Δεν μπορώ να μην το πω, όταν κάνεις μια ενέργεια, θα πρέπει να ξέρεις ότι θα υπάρχουν παρενέργειες".

Για τη στήριξη του κόσμου: " Μας αρέσει, το αγαπάμε, μας κάνει πιο δυνατούς. Ο κόσμος σπρώχνει την ομάδα, ενώ αντίθετα δεν αφήνει τον αντίπαλο να νιώθει άνετα μέσα στο παιχνίδι ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ