ΠΑΟΚ

Λουτσέσκου: "Κερδίσαμε πολλά πράγματα"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε για τα κέρδη του ΠΑΟΚ από τον αγώνα με τον Αιγινιακό, ενώ στάθηκε στην παρουσία του Αλέξανδρου Πασχαλάκη, αλλά και στην... απουσία του Ντοριάν Λεβέκ.

Μετά την άνετη νίκη του ΠΑΟΚ με 5-0 επί του Αιγινιακού, ο Ραζβάν Λουτσέσκου ανέλυσε αυτά που κρατάει ως κέρδη, ενώ τόνισε ότι όλοι οι παίκτες πρέπει να είναι έτοιμοι και να περιμένουν την ευκαιρία τους.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

Για το παιχνίδι: "Ήταν μία καλή προπόνηση. Κάποιοι παίκτες όπως ο Μαουρίσιο που επέστρεψε από τραυματισμό, πήραν λεπτά στα πόδια τους. Για παίκτες σαν τους Πρίγιοβιτς, Ελ Καντουρί και Σάχοφ ήταν καλό για την αυτοπεποίθηση τους. Για τον Λημνιό που σκόραρε και έκανε καλή εμφάνιση είναι σημαντικό να παίρνει τέτοια παιχνίδια μέσα στη σεζόν. Πάντα στις προπονήσεις υπάρχει συναγωνισμός και έτσι θα αποκτούν αυτοπεποίθηση . Είμαι ικανοποιημένος από τον Πασχαλάκη και από τον Πούγγουρα που έπαιξε για πρώτη φορά. Έτσι είχαμε πολλά πράγματα να κερδίσουμε από το σημερινό παιχνίδι".

Για τον Γιώργο Βρακά: "Είναι από τους πιο ταλαντούχους της ακαδημίας. Δεν αρκεί όμως μόνο το ταλέντο. Εχει σημασία η νοοτροπία και η εκπαίδευση και τώρα ξεκινάει η πιο δύσκολη δουλειά για αυτόν".

Για το αν το ματς στην Ξάνθη είναι το πιο σημαντικό: "Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό. Και στην Ξάνθη και τα επόμενα που θα έρθουν. Δεν μπορώ να πω ότι είναι το πιο σημαντικό".

Για την ομιλία που έκανε στους παίκτες του παρότι είχε δηλώσει ικανοποιημένος από την εμφάνιση στη Νέα Σμύρνη: "Ενιωσα ότι έπρεπε να κάνω αυτή την κουβέντα. Πράγματα που ακούγονται στα αποδυτήρια και μόνο. Γιατί ακόμη και αν κάναμε καλό παιχνίδι με τον Πανιώνιο θα έπρεπε να το κερδίσουμε αφού είχαμε και το προβάδισμα. Και γιατί έχουμε κάνει φανταστικά παιχνίδια στην έδρα μας κερδίζοντας άνετα αλλά εκτός έδρας δεν καταφέρνουμε να μαζέψουμε όσους πόντους αξίζουμε και ο ΠΑΟΚ άξιζε τουλάχιστον μία νίκη εκτός έδρας. Χωρίς να αλλάζει αυτό που είχα πει ότι έκαναν καλή προσπάθεια οι παίκτες, αλλά θα έπρεπε να το κερδίσουν το παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Και επίσης αυτή είναι η ζωή ενός συνόλου. Ετσι θα δεθεί περισσότερο. Κάναμε μια ανάλυση του αγώνα με τον Πανιώνιο και μια κουβέντα που θα βοηθήσει την ομάδα να πάει πιο ψηλά".

Για το ότι αγωνίστηκε ο Πασχαλάκης: "Ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιείται στα παιχνίδια. Οι παίκτες που είναι κομμάτι του συνόλου θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν αργά ή γρήγορα. Σχετικά με τον Κάνιας π.χ. είχαμε κουβέντα για την κατάσταση που περνούσε και δεν ήταν καλή. Τον βρήκα τραυματία και οι άλλοι έπαιζαν καλύτερα. Του είπα πως θα έπρεπε να περιμένει για την ευκαιρία του και να που τώρα επέστρεψε. Αυτή είναι η ζωή του ποδοσφαιριστή. Υπάρχει μια ολόκληρη χρονιά. Οπότε ο καθένας θα πρέπει να είναι έτοιμος για να ενταχθεί στο σύνολο. Την Κυριακή υπήρχε ένα άλλο παιχνίδι σήμερα ένα άλλο και το Σάββατο ένα άλλο. Το θέμα είναι η ισορροπία".

Για την μακροχρόνια απουσία του Λεβέκ: "Δεν ξέρω τι να πω, δεν έχω απάντηση".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ