ΠΑΟΚ

Λουτσέσκου: "Ήρθαμε για να κερδίσουμε και να προκριθούμε"

Λουτσέσκου: "Ήρθαμε για να κερδίσουμε και να προκριθούμε"
MOTIONTEAM

Σίγουρος για την θέληση των παικτών του, αισιόδοξος και με πίστη στις δυνατότητες του ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στη συνέντευξη Τύπου πριν τη ρεβάνς με τη Βασιλεία.

Ο Ρουμάνος τεχνικός ξεκαθάρισε πως η ομάδα του απέναντι στους Ελβετούς θα προσπαθήσει να επιβάλει το δικό της τρόπο παιχνιδιού και να προκριθεί κερδίζοντας και το δεύτερο παιχνίδι (1/8, 21:00).

Αναλυτικά όσα είπε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στη συνέντευξη Τύπου:

"Έχουμε καλή ομάδα και όλοι είναι έτοιμοι να παίξουν. Όλοι έχουν μεγάλη θέληση για να βρεθούν στην ενδεκάδα. ίσως υπάρχουν αλλαγές, αλλά ίσως όχι", τόνισε αρχικά.

Για το γεγονός πως είπε ότι ο ΠΑΟΚ ήρθε για να νικήσει:

"Είπα ότι σεβόμαστε τον αντίπαλο μας και την ποιότητα τους, αλλά έχουμε δυνατή θέληση για να κερδίζουμε τους αγώνες. Αύριο θα κάνουμε ότι μπορούμε για να νικήσουμε τον αγώνα εφαρμόζοντας το δικό μας τρόπο παιχνιδιού. Όλοι ήξεραν πως όταν έγινε η κλήρωση η Βασιλεία ήταν το φαβορί. Δείξαμε όμως ότι μπορούμε να προκριθούμε".

Για την αλλαγή προπονητή της Βασιλείας και τις δηλώσεις των Βίκι και Φράι:

"Πιστεύω ότι αυτά είναι παιχνίδια που κάνει ο καθένας. Δεν θα απαντήσω σε δηλώσεις άλλων. Ήμουν από την αρχή ξεκάθαρος. Σεβόμενος τον αντίπαλο, έχουμε τον δικό μας τρόπο παιχνιδιού και ήρθαμε εδώ να τον εφαρμόσουμε και να νικήσουμε. Η Βασιλεία είναι καλή και ποιοτική ομάδα και το γεγονός πως κερδίσαμε στη Θεσσαλονίκη είναι αποτέλεσμα της δικής μας καλής απόδοσης".

Για το αν το ανησυχούν οι αλλαγές του Φράι στη Βασιλεία:

"Ο τρόπος που παίζουν είναι ο ίδιος. Δεν είχαν χρόνο για να αλλάξουν κάτι σημαντικό. Έδωσαν έναν αγώνα και είχαν λιγότερες πιθανότητες για να προπονηθούν. Πάνω κάτω η κατάσταση στην ομάδα τους είναι η ίδια. Ξέρω ότι έχουν κάποια προβλήματα στην τακτική και στην φυσική κατάσταση.

Αυτός είναι και ο λόγος που αλλάξανε προπονητή. Πρέπει να είμαστε γρήγοροι στις αντιδράσεις μας και να παίξουμε όπως ξέρουμε. Μπορούμε να παίξουμε ωραίο ποδόσφαιρο και ας είμαστε νέοι σε αυτή τη διοργάνωση".

Για το πόσο μεγάλο ρόλο παίζει ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει επίσημους αγώνες:

"Σε αυτού του είδους αγώνες έχει μεγάλη σημασία η θέληση να προκριθείς και να συνεχίσεις. Οι φιλοδοξίες και η αποφασιστικότητα μπορούν να ξεπεράσουν όλα τα υπόλοιπα".

Για το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ δέχθηκε φάσεις στην Τούμπα:

"Στον αγώνα της Τούμπας είχαν 2 ευκαιρίες, κάτι που είναι λογικό με τόσο μεγάλη ποιότητα ως ομάδα. Όπως είπα σε αυτές τις καταστάσεις πρέπει να αντιδράσουμε και να ασκήσουμε πίεση στον παίκτη που θέλει να τελειώσει τη φάση. Για το αυριανό ματς, δεν μπορώ να ξέρω τι θα συμβεί.

Είναι λογικό ότι θα πιέσουν περισσότερο, έχουν συνηθίσει και είναι υποχρέωση για αυτούς να είναι στους ομίλους. Εμείς ξεκινάμε το ταξίδι μας από την άλλη. Ερχόμαστε από μια περίοδο με σερί νικών, κάτι που μας δίνει αυτοπεποίθηση για το αυριανό ματς. Υπάρχει σεβασμός, αλλά και πίστη για το ότι θα προκριθούμε!"

Photo credits: eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ