ΠΑΟΚ

Λουτσέσκου: "Η ομάδα δουλεύει πάνω στον Πρίγιοβιτς"

EUROPA LEAGUE / ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ (MOTION TEAM)
EUROPA LEAGUE / ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ (MOTION TEAM) EUROKINISSI

Ο προπονητής του "Δικεφάλου του βορρά", Ράζβαν Λουτσέσκου, αναφέρθηκε στα στοιχεία του πρώτου σκόρερ του ΠΑΟΚ αλλά και στις "σειρήνες" από την Premier League.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα “Sport.pl” με τους Πολωνούς να επικεντρώνονται στον Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς, λόγω του περάσματός του από τη Λέγκια Βαρσοβίας.

Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο αποχώρησης του Σέρβου επιθετικού τον Ιανουάριο σημειώνοντας πως αυτή δεν θα ήταν η ενδεδειγμένη κίνηση για εκείνον. Αναλυτικά τα όσα είπε ο Λουτέσκου για το κεφάλαιο Πρίγιοβιτς:

-Πόσο σημαντικός είναι ο Πρίγιοβιτς στην ομάδα;
“Κάνει τη δουλειά του και την κάνει σωστά, Είναι ένα εξαιρετικός σουτέρ. Ο ΠΑΟΚ έχει υψηλούς στόχους, ο ΠΑΟΚ είναι στις πρώτες θέσεις. Θα δώσουμε μάχη για τον τίτλο και ο ΠΑΟΚ χρειάζεται να έχει μεγάλους παίκτες και ο Πρίγιοβιτς είναι ένας από αυτούς. Η ομάδα δουλεύει πάνω του και ο Άλεξ κατάλαβε αμέσως τη φιλοσοφία μου”.

-Δεν είναι εντυπωσιακό το πόσο γρήγορα προσαρμόστηκε στα δεδομένα της Ελλάδας;
“Η ποιότητα των παικτών στην Ελλάδα είναι υψηλότερη από ότι στη Πολωνία. Οι περισσότερες ομάδες παίζουν με πολλούς ξένους, που ανεβάζουν την αγωνιστική αξία. Οι Έλληνες φέρνουν κυρίως επιθετικογεννείς παίκτες. Εφόσον σε αυτό προστεθεί και το τακτικό κομμάτι, αυτός ο συνδυασμός ανεβάζει το επίπεδο ενός πρωταθλήματος. Ο Πρίγιοβιτς βρέθηκε εδώ επειδή έχει εξαιρετικά επιθετικά στοιχεία. Είναι παίκτης που έχει μεγάλο κίνητρο. Δεν τον ενδιαφέρει μόνο το γκολ, αλλά προσπαθεί να βοηθά την ομάδα”.

-Τι έχετε να πείτε για τη νοοτροπία του. Στη Πολωνία ένας προπονητής του έλεγε πως “συμπεριφερόταν σαν βασιλιάς”;
“Δεν έχω να πω τίποτα αρνητικό για εκείνον. Είναι καλός χαρακτήρα. Τόσο στις προπονήσεις όσο και στα παιχνίδια, δίνει το μέγιστο. Ο “Πρίγιο” ξέρει τη νοοτροπία μου, σύμφωνα με την οποία ο πρώτος αμυντικός της ομάδας είναι ο επιθετικός της. Και αυτό κάνει ο Πρίγιοβιτς. Εκείνος βοηθάει στην άμυνα, και οι αμυντικοί βοηθούν στην επίθεση. Δεν ξέρω πως συμπεριφερόταν στη Πολωνία, αλλά στην Ελλάδα έχει δείξει εξαιρετική εικόνα".

-Έχει πετύχει γκολ με τον ΠΑΟΚ, αλλά δεν παίζει ρόλο και η συμμετοχή του στην εθνική ομάδα της Σερβίας, με την οποία σκόραρε;
“Φυσικά, μετά την επιτυχία της Σερβίας, με την οποία ο “Πρίγιο” έπαιξε και σκόραρε, γύρισε ενθουσιασμένος, γεμάτος ενέργεια. Θα πρέπει όμως να καταλάβει πως πρώτα από όλα είναι παίκτης του ΠΑΟΚ και μέσω της ομάδας μπορεί και κερδίζει τα προς το ζην”.

-Φοβάστε μήπως φύγει τον Ιανουάριο; Η Μπράιτον και η Χάντερσφιλντ έχουν δείξει ενδιαφέρον για εκείνον...
“Στο ποδόσφαιρο όλα είναι πιθανά. Οι παίκτες αλλάζουν ομάδα, οι προπονητές αλλάζουν ομάδα. Δεν ξέρω αν αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για τον “Πρίγιο” να φύγει από την Ελλάδα. Προς το παρών είναι εδώ και επικεντρώνεται στον ΠΑΟΚ”.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ