ΠΑΟΚ

Λουτσέσκου για το τετ α τετ με Πρίγιοβιτς: "Πολλές συζητήσεις χωρίς λόγο"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αναφέρθηκε στο τετ α τετ που είχε με τον Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς, ενώ τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ δεν ψάχνει παίκτη μόνο για τη θέση του στόπερ.

Μπορεί το κυρίως θέμα να ήταν ο αγώνας του ΠΑΟΚ με τον Απολλωνα Σμύρνης, όμως, η συνέντευξη του Ραζβάν Λουτσέσκου στη NOVA έδωσε την ευκαιρία στον Ρουμάνο τεχνικό να αναφερθεί τόσο στο θέμα Πρίγιοβιτς και το πρόσφατο τετ α τετ που είχε μαζί του, όσο και στα μεταγραφικά, εξηγώντας ότι ο Δικέφαλος δεν εστιάζει μόνο στη θέση του κεντρικού αμυντικού.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

Για την κατάσταση της υγείας του: "Είμαι λίγο άρρωστος, κάτι λογικό την περίοδο του χειμώνα".

Για την κατάσταση στον ΠΑΟΚ: "Το πιο σημαντικό είναι το παιχνίδι που έρχεται την Κυριακή".

Για το θέμα Μολέντο: "Δεν έχω σχολιάσει κάτι στο παρελθόν, οπότε δεν θα σχολιάσω κάτι τώρα".

Για τις μεταγραφές γενικότερα: "Έχουμε ένα δυνατό γκρουπ. Οι παίκτες βελτιώνονται συνεχώς, όπως και η ομάδα. Αν μπορούσαμε να κάνουμε κάποιες κινήσεις που μας βοηθήσουν, θα προχωρήσουμε, αλλά δεν βρισκόμαστε υπό πίεση σε αυτό το θέμα".

Για την επιστροφή του Ελ Καντουρί: "Έχουμε πολλούς παίκτες διαθέσιμους. Είναι μία δύσκολη, αλλά χαρούμενη κατάσταση. Όλοι οι παίκτες θέλουν να παίξουν και είναι λογικό. Έχουμε μία καλή ομάδα. Ο Ομάρ επέστρεψε με την ίδια θέληση και αποφασιστικότητα και έχει ανεβασμένη αυτοπεποίθηση. Ο Κάνιας ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε εδώ και δέκα μέρες. Ο Αζεβέντο ανεβάζει ρυθμούς και τον θέλουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται γιατί έχει υψηλή ποιότητα. Είμαστε σε καλή κατάσταση και έχουμε μπροστά πολλά δύσκολα παιχνίδια".

Για το αν το πρόγραμμα της ομάδας επηρεάζει τις σκέψεις του: "Θέλουμε να κάνουμε σχέδια για το μέλλον, αλλά εστιάζουμε στο παιχνίδι κόντρα στον Απόλλωνα. Είναι μία ομάδα που παλεύει για την παραμονή και δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι. Έχουν καλούς παίκτες και έναν καλό προπονητή. Το παιχνίδι που έδωσαν κόντρα στην ΑΕΚ έδειξε ότι μπορούν να πάρουν αποτελέσματα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να δώσουμε ότι έχουμε για να πάρουμε τους τρεις πόντους. Φυσιολογικά έχω στο μυαλό του τα επόμενα παιχνίδια, αλλά προέχει ο Απόλλωνας".

Για το αν προέχει η απόκτηση στόπερ: "Όχι, βλέπουμε συνολικά την κατάσταση και δεν στοχεύουμε μόνο σε μία θέση. Έχω τονίσει πως όσων αφορά τον τομέα της άμυνας, δουλεύουμε σε τέλειο επίπεδο και αυτό φαίνεται στο γήπεδο. Αυτή την στιγμή όποιος και να έρθει στην άμυνα θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής, καθώς όλοι όσοι παίζουν ανταποκρίνονται άψογα".

Για το θέμα του Πρίγιοβιτς: "Νομίζω ότι γίνονται πολλές συζητήσεις χωρίς λόγο. Έχουμε μία φιλοσοφία, πως κάθε παίκτης είναι σημαντικός και πρέπει όλοι να παίζουν και να μας βοηθούν. Δεν έχει μεγαλύτερη σημασία η σωματική κούραση, αλλά έχει να κάνει με το ψυχολογικό και πνευματικό κομμάτι. Μερικές φορές οι παίκτες δεν το σκέφτονται αυτό και πρέπει να τους δίνουμε να καταλάβουν εμείς. Ο Πρίγιοβιτς είναι εξαιρετικός επιθετικός και σκοράρει συνεχώς. Έχουμε επίσης τον βασικό επιθετικό της Εθνικής Ελλάδας U21 και πρέπει βήμα βήμα να τον εντάξουμε και αυτόν. Έχουμε μία τέλεια ισορροπία στους φορ μας. Η ατμόσφαιρα μεταξύ μας είναι τέλεια, υπάρχει σωστή εκπαίδευση σε αυτό. Κάποιες συζητήσεις γίνονται φυσιολογικά για ποδοσφαιριστές που θέλουν συνεχώς να παίζουν".

Για το μακεδονικό ζήτημα: "Είμαι από άλλη χώρα και το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι η Ελλάδα είναι μία εξαιρετική χώρα και απολαμβάνω την ζωή μου εδώ και θεωρώ την Ελλάδα κομμάτι του εαυτού μου".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ