ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λουτσέσκου για Πασχαλάκη: "Ο καλύτερος τερματοφύλακας στην Ελλάδα"

SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Ο Λουτσέσκου αποθέωσε τον Πασχαλάκη, μίλησε για την απόδοση του Πρίγιοβιτς, αναφέρθηκε στον Ουάρντα και στην ατμόσφαιρα του "Κλ. Βικελίδης". Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, στη συνέντευξη Τύπου του νικηφόρου ντέρμπι με τον Άρη ( 1-2), αναφέρθηκε στην προσωπικότητα που έβγαλαν οι παίκτες του, αποθέωσε τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη, εκθείασε τον Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς και μίλησε για τον Αμρ Ουάρντα και την ατμόσφαιρα στο "Κλ. Βικελίδης"

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την απόκρουση του Πασχαλάκη στο πέναλτι: "Είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας στην Ελλάδα. Μια ομάδα με υψηλούς στόχους θα πρέπει να έχει έναν τέτοιον τερματοφύλακα. Υπήρχαν πολύ καλές στιγμές και για τις δύο ομάδες. Στο τέλος κερδίσαμε, γιατί έχουμε κάτι παραπάνω. Μια καλύτερη ομάδα. Όλη η ομάδα έπαιξε καλά, έδειξε προσωπικότητα σε ένα δύσκολο γήπεδο".

Για την απόδοση και του Πρίγιοβιτς: "Ίσως θα έπρεπε να δώσουμε συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες. Μια νίκη που πετύχαμε κόντρα σε μια καλή και οργανωμένη ομάδα. Αν εκμεταλλευόμασταν τις ευκαιρίες που είχαμε στο πρώτο ημίχρονο, ίσως να μη χρειαζόταν αυτό το γκολ στο τέλος. Ο θεός μπορεί να μας βοηθάει γιατί είμαστε η καλύτερη ομάδα".

Για το αν σημαίνει κάτι παραπάνω η νίκη σε μια τέτοια έδρα μετά το Φάληρο: "Σημαίνει ότι υπό φυσιολογικές συνθήκες, θα είχαμε 21 βαθμούς, αλλά έχουμε -2 βαθμούς από την περσινή τιμωρία. Έχουμε 19 όμως και πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο".

Για την απόδοση στο δεύτερο ημίχρονο: "Δεν ξέρω αν ήταν το καλύτερο ημίχρονο του Άρη. Ήταν ένα ημίχρονο που ήμασταν κι εμείς πολύ καλοί. Δε θυμάμαι κάποια καθαρή ευκαιρία του Άρη. Ο Άρης με την ποιότητα που έχει μπροστά μπορεί να δημιουργεί ευκαιρίες, αλλά δεν είχε κάτι στην περιοχή μας. Είχαμε προσωπικότητα, υπομονή, δώσαμε μάχες από τη μία πλευρά του γηπέδου στην άλλη. Χωρίς να είμαι υποκειμενικός, ο ΠΑΟΚ είχε τρεις μεγάλες ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο".

Για τη συμμετοχή του Πέλκα: "Συζητήσαμε χθες, με τον γιατρό και τον παίκτη. Δήλωσε πως θέλει να παίξει, είναι πολύ χρήσιμος για εμάς. Από τη στιγμή που δείχνει τέτοια διάθεση, η μία εβδομάδα που έλεγε ο γιατρός, ίσως να μπορεί να καλυφθεί από αυτήν του τη θέληση. Έκανε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι, οδηγώντας με την πίεση του, τους παίκτες του Άρη σε λάθη που θα μπορούσαμε να έχουμε κάνει περισσότερες ευκαιρίες".

Για την ατμόσφαιρα: "Έχω ακούσει πάρα πολλά. Περίμενα ένα λίγο πιο δύσκολο παιχνίδι. Οι φίλαθλοι του Άρη, δημιούργησαν μία φανταστική ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα. Ίσως για εμάς να σημαίνει κάτι παραπάνω που κερδίσαμε σήμερα, σε αυτό το γήπεδο. Σε αυτά τα γήπεδα, παίρνεις ένα διαφορετικό παλμό, όχι μόνο εδώ. Και στο δικό μας γήπεδο, οι φίλαθλοι είναι απίστευτοι, στην έδρα του Ολυμπιακού υπάρχει μια τέτοια ατμόσφαιρα και στον τελικό Κυπέλλου, είχαμε έναν τέτοιο κλίμα".

Για την επιστροφή του Ουάρντα: "Πως να διαχειριστούμε ένα γκρουπ αν δεν υπάρχουν κανόνες; Αν δεν το κάνουμε, αυτό το γκρουπ δε θα υπάρχει. Πρέπει να διδάξουμε σε αυτούς τους νέους ποδοσφαιριστές, ότι υπάρχουν κανόνες που θα πρέπει να γίνονται σεβαστοί. Χωρίς κανόνες, δε μπορεί να συμβεί τίποτα".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ