ΠΑΟΚ

Λουτσέσκου: "Έπρεπε να βάλουμε κι άλλα γκολ στην ΑΕΛ"

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ËÁÑÉÓÁ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
Λουτσέσκου MOTIONTEAM

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του για τη νίκη (3-0) επί της ΑΕΛ, στάθηκε στη ποιότητα του Μπίσεσβαρ και άφησε στην άκρη τους ημιτελικούς του Κυπέλλου.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δυσκολεύτηκε να απαντήσει στον ερώτηση που αφορούσε για το αν υπήρχε κάτι που δεν πήγε καλά μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ σε βάρος της ΑΕΛ, αλλά κάτι βρήκε να πει. Αναλυτικά όλσα όσα είπε ο Ρουμάνος τεχνικός:

Για το αν υπάρχει κάτι που δεν πήγε καλά:

«Θα έπρεπε να βάλουμε περισσότερα γκολ διότι είχαμε τις ευκαιρίες και χάσαμε αρκετές. Αλλά οι παίκτες αξίζουν συγχαρητήρια για την εμφάνιση. Με ικανοποιεί η επιθετικότητά τους. Το παιχνίδι τελείωσε, κρατάμε τη συγκέντρωση και την επιθετικότητά μας, και από το πρωί της Τρίτης, σκεφτόμαστε τον αγώνα του Σαββάτου».

Για την κλήρωση του κυπέλλου και τη χρονική στιγμή του πρώτου ημιτελικού, ανάμεσα στα ματς με Ολυμπιακό και Αστέρα Τρίπολης:

«Δε μπορώ να μιλήσω για αγώνα που θα γίνει σε δυο εβδομάδες. Κάθε φορά σκέφτομαι τον επόμενο αγώνα. Θα έρθει η ώρα που θα ασχοληθώ με αυτό το ματς. Το μόνο σίγουρο είναι πως όποιος και να ήταν ο αντίπαλος, όποτε και να ερχόταν το παιχνίδι, θα έπρεπε να είμαστε έτοιμοι. Πάντα σέβομαι τις κληρώσεις. Σας ξαναλέω, δε με νοιάζει με ποιον παίζουμε σε 10-15 μέρες, με νοιάζει ο επόμενος αντίπαλος».

Για την συνεργασία Βιεϊρίνια -Μπίσεσβαρ:

«Κάθε παίκτης που είτε ξεκίνησε είτε μπήκε, έδωσε τα πάντα. Ο Μπίσεσβαρ έχει μεγάλη ποιότητα. Δεν μπορείς να μην αγαπήσεις το τρόπο παιχνιδιού του Μπίσεσβαρ. Στη θέση του έχει παίξει ο Μακ, ο Τζάλμα. Εχουμε επιλογές και πρέπει συνεχώς να βρίσκουμε λύσεις».

Για την ισορροπία της ομάδας του:

«Για εμάς, το πιο σημαντικό είναι να έχουμε μια συγκεκριμένη φιλοσοφία. Να βρίσκουμε το τρόπο να κλέβουμε τη μπάλα, να κάνουμε συνεχώς επιθέσεις. Και θα πρέπει όποιος και αν παίζει, να έχει αυτή τη φιλοσοφία. Τότε, έρχεται η ισορροπία. Η αντίδραση της ομάδας όταν χάνουμε τη μπάλα, φέρνει την ισορροπία. Το αμέσως επόμενο είναι το να μη μένει κανείς στο παιχνίδι που τελειώνει και να σκέφτονται όλοι το επόμενο».

Για το αν η απουσία του Μουλέν από τον 18άδα είναι και θέμα ισορροπίας:

«Θα πρέπει όλοι να ξέρουν πως ήρθαν στην ομάδα όχι μόνο για το σήμερα, αλλά για να προσφέρουν σε βάθος χρόνου. Θα ερθει η στιγμή που θα προσαρμοστεί, και με υπομονή θα μπει στην ομάδα. Ο Σάχοφ και ο Κάνιας έμειναν για καιρό έξω, κατάλαβαν τι πρέπει να κάνουν και άρχισαν να παίρνουν χρόνο».

Για το αν ο Βιεϊρίνια θα «εδραιωθεί» ως αριστερό μπακ:

«Εχουμε ισορροπία με τον Βιεϊρίνια αριστερά και δεν δεν έχουμε ανάγκη να αλλάξουμε κάτι. Μας δίνει πολλά από τη θέση στην οποία αγωνίζεται».

Για το αν περιμένει ότι κάποια στιγμή θα ακούσει ρυθμικά το όνομά του από την κερκίδα:

«Μου αρέσει που η εξέδρα μας στηρίζει. Οι παίκτες είναι οι πρωταγωνιστές σε έναν αγώνα και το σημαντικό είναι να χαίρεται ο κόσμος τη δουλειά της ομάδας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Επίδειξη ισχύος, 3-0 ο ΠΑΟΚ την ΑΕΛ
Αφιέρωσε τη νίκη στον Ελ Καντουρί ο Γιώργος Σαββίδης
Πέλκας: "Ο πρωταθλητισμός έχει πίεση"
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ