ΠΑΟΚ

Λουτσέσκου: "Είναι λογικό οι οπαδοί μας να θέλουν να είναι κομμάτι αυτών των στιγμών"

SUPERLEAGUE / ΞΑΝΘΗ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΣΟΥΤΣΑΣ ΛΑΣΚΑΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΞΑΝΘΗ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΣΟΥΤΣΑΣ ΛΑΣΚΑΡΗΣ / EUROKINISSI) MOTIONTEAM

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αποθέωσε τον κόσμο του ΠΑΟΚ που βρέθηκε στη Ξάνθη και τόνισε πως είναι λογικό να θέλει να ζει από κοντά τις στιγμές προς τον τίτλο.

Η νίκη του ΠΑΟΚ επί της Ξάνθης έφερε την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου ένα βήμα πιο κοντά στον τίτλο με το Ρουμάνο τεχνικό μετά το τέλος της αναμέτρησης, στη συνέντευξη Τύπου, να στέκεται περισσότερο στον κόσμο της ομάδας της Θεσσαλονίκης που κατέκλυσε το γήπεδο της Ξάνθης.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ τόνισε πως είναι λογικό οι οπαδοί του ΠΑΟΚ να θέλουν να ζήσουν από κοντά όσο μπορούν περισσότερο τις στιγμές προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ενώ για τη νίκη επί της Ξάνθης και το αήττητο πρωτάθλημα αποθέωσε τον Ζίβκοβιτς ενώ υποστήριξε πως κοιτάει κάθε παιχνίδι ξεχωριστά.

Για τις συνομιλίες που είχε με τους ανθρώπους της Ξάνθης και τον Ζίβκοβιτς μετά το τέλος του αγώνα: «Πέρασα τρία καταπληκτικά χρόνια εδώ, τόσο σαν εργασία όσο σε συνθήκες ζωής και αρκετοί άνθρωποι ήταν χαρούμενοι που με είδαν όπως και εγώ. Ο Ζίβκοβιτς ενδεχομένως να ήταν καλύτερος στο γήπεδο και έκανε επεμβάσεις σε καταστάσεις ένας εναντίον ενός, που κράτησε το παιχνίδι στην ισορροπία».

Ερωτηθείς για τις 100 νίκες που έφτασε:
«Πραγματικά δεν το ήξερα αυτό, δεν το σκεφτόμουν κιόλας για να είμαι ειλικρινής. Για εμένα μετράει μόνο η επόμενη μέρα για το παιχνίδι που ακολουθεί. Το επόμενο ματς είναι την Τετάρτη κόντρα στον Αστέρα, οπότε... Ξέρω πως για εσάς οι στατιστικές παίζουν ρόλο, το σημαντικό όμως είναι να πετύχεις το στόχο σου και για εμάς είναι το πρωτάθλημα και το Κύπελλο».

Για την παρουσία του κόσμου του ΠΑΟΚ στο σημερινό εκτός έδρας παιχνίδι, είπε ότι:
«Δεν το έχω ξαναδεί αυτό. Ήταν μία εκπληκτική ατμόσφαιρα, αλλά από την άλλη ξέρω ότι πολύ καιρό ο κόσμος περίμενε αυτές τις στιγμές. Είναι λογικό να θέλουν όλοι να είναι κομμάτι σε όλο αυτό που συμβαίνει και ειδικά στα τελευταία παιχνίδια».

Για το αήττητο σερί που τρέχει ο ΠΑΟΚ:
«Όπως είπα και πριν προτεραιότητα είναι το επόμενο παιχνίδι. Το επόμενο παιχνίδι είναι για το κύπελλο, αλλά ότι θέλουμε να σκεφτούμε για το πρωτάθλημα, θα το κάνουμε από την Πέμπτη. Δεν ξέρω εάν θα πάρουμε το πρωτάθλημα αήττητοι, αλλά θέλω να παίρνουμε το μέγιστο από κάθε παιχνίδι».

Ερωτηθείς για την αλλαγή του Κάρολ Σφιντέρσκι:
«Ενδεχομένως να είναι ένα τακτικό θέμα. Έχουμε δύο νεαρούς επιθετικούς. Μας έχουμε βοηθήσει και οι δύο σε αγώνες πρωταθλήματος και κυπέλλου. Ίσως να θέλαμε να του δώσουμε μερικά λεπτά σαν βασικός για να έχουμε έτοιμους και τους δύο επιθετικούς για τους επόμενους αγώνες. Έχουμε τρεις αγώνες σε 7 ημέρες».

Για το αν χαλάρωσαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ στο γκολ της Ξάνθης και αν αυτό θα πρέπει να εξαλειφθεί ενόψει και του ημιτελικού στο Κύπελλο Ελλάδας, απάντησε ότι:
«Μπορεί να συμβεί να δεχθείς ένα γκολ. Παίξαμε κόντρα σε μία ομάδα που έχει ένα καλό σύνολο. Παρόλα αυτά δεν σημαίνει ότι χαλαρώσαμε. Ξέρουμε τον αντίπαλο που έχουμε μπροστά μας την Τετάρτη και ο στόχος είναι η πρόκριση στον τελικό κυπέλλου. Στο ποδόσφαιρο θα πρέπει να βλέπει την πιο μεγάλη εικόνα. Πρέπει να έχεις μία στρατηγική και να πάρεις κάποια ρίσκα που δεν θα κοστίσουν στην ομάδα».

Τέλος, ρωτήθηκε για την αφιέρωση στον Ιβάν Σαββίδη και στο πρώτο γκολ του Σέρτζιο Ολιβέιρα:
«Φυσικά τον αγαπούν πολύ, όπως και ο αυτός εκείνους. Ήθελαν να του αφιερώσουν τη νίκη και το έκαναν με αυτό τον τρόπο σήμερα στο πρώτο γκολ».

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ