ΠΑΟΚ

Λουτσέσκου: "Είμαστε ένοχοι, αλλά δεν μας δόθηκε πέναλτι"

SUPERLEAGUE / ËÁÑÉÓÁ - ÐÁÏÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ËÁÑÉÓÁ - ÐÁÏÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Η εμμονή του προπονητή του ΠΑΟΚ, Ράζβαν Λουτσέσκου, στην φάση με πρωταγωνιστή τον σκόρερ του Δικεφάλου που έπρεπε να δοθεί πέναλτι.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου αναφέρθηκε πολλές φορές στη φάση του 68’ στην οποία πρωταγωνίστησαν ο Ρέντζας με τον Μάτος, κάνοντας παράλληλα και την αυτοκριτική του.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το παιχνίδι:
"Χάσαμε βαθμούς που τους είχαμε στα χέρια μας. Στο πρώτο ημίχρονο δημιουργήσαμε φάσεις με τους Ελ Καντουρί και Βιεϊρίνια, και σκοράραμε με τον Μάτος. Στο δεύτερο μέρος ελέγξαμε το παιχνίδι, είχαμε κατοχή μπάλας και δυστυχώς για μας υπήρξε ένα πέναλτι με κόκκινη όταν ο Μάτος δέχθηκε σπρώξιμο μέσα στη μεγάλη περιοχή αλλά ο διαιτητής δεν το είδε αυτό.

Το λιγότερο θα είχαμε αποβολή για την Λάρισα, και ίσως να είχαμε κάνει και το 0-2. Στο φινάλε ξέραμε πως η μπάλα θα πήγαινε πάνω - κάτω. Η απογοήτευσή μου είναι ότι δεν είχαμε καθαρό μυαλό στο τελευταίο δεκάλεπτο και να κρατήσουμε τη μπάλα στο μισό της Λάρισας. Στο τέλος, ένα άλλο αρνητικό στοιχείο ήταν η αντίδρασή μας όταν μείναμε με δέκα παίκτες, ακόμα και όταν είχαμε επτά και οκτώ παίκτες μπροστά από την περιοχή μας. Είμαστε ένοχοι διότι δεν συμπεριφερθήκαμε σωστά, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο δεν δόθηκε το πέναλτι στο σπρώξιμο του Μάτος μέσα στη μεγάλη περιοχή.

Έχω δει διαιτητές να δίνουν πέναλτι που δεν είναι και τώρα έγινε ένα πέναλτι και δεν δόθηκε. Συμφωνώ πως “χάσαμε” τα τελευταία πέντε λεπτά του αγώνα. Και κάτι τελευταίο… Δεν μπορεί ο ιδιοκτήτης μιας ομάδας να φτύνει παίκτη της άλλης ομάδας. Είναι απίστευτο".

Το γιατί ο ΠΑΟΚ δεν έψαξε δεύτερο γκολ:
"Συζητήσαμε στο ημίχρονο για να μπούμε στο γήπεδο με την ίδια θέληση. Δεν έχω ξαναδεί τη Λάρισα να παίζει με τέτοια όρεξη. Το αποτέλεσμα πολλές φορές κρίνονται από στιγμές, και οι στιγμές ήταν εναντίον μας. Κάναμε λάθη αλλά και ο διαιτητής δεν δίνει πέναλτι και αποβολή υπέρ του ΠΑΟΚ".

Για τον εκνευρισμό των παικτών και τις πολλές κάρτες:
"Πιστεύω πως για Μαουρίσιο και Σαμπράνο, δεν έπρεπε να δοθούν κάρτες".

Για την αγκωνιά του Σαμπράνο στον Κρίζμαν:
"Δεν θέλω να αρχίσουμε να μετράμε κάρτες διότι στα πρώτα λεπτά γίνεται φάουλ για κάρτα από παίκτη της Λάρισας και δεν δίνεται. Αλλά, το λέω ξανά… ας μας δώσει το πέναλτι που γίνεται στον Μάτος".

Για το γιατί ο ΠΑΟΚ δεν έχει την ίδια νοοτροπία όπως στην Τούμπα:
"Εκτός έδρας, αυτό συμβαίνει… Είναι ένα πρόβλημα που πρέπει να το ξεπεράσουμε. Έγινε μεγάλη μάχη στον αγωνιστικό χώρο. Σε ένα ματς που είχαμε τέσσερις ευκαιρίες, δεν πήραμε τη νίκη. Δυο φάσεις, ένα γκολ και ένα πέναλτι που δεν μας δόθηκε".



















TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ