ΠΑΟΚ

Λουτσέσκου: "Δεν βρισκόμαστε στο playstation για να κάνουμε ό,τι κίνηση θέλουμε"

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÏÖÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÏÖÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε για το ντέρμπι της Κυριακής (3/1, 19.30) με την ΑΕΚ, για τις μεταγραφές που έκανε ο ΠΑΟΚ, αλλά και για το γεγονός ότι ο Ιβάν Σαββίδης θα συνοδέψει την αποστολή της ομάδας του μέχρι και το ΟΑΚΑ.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, ξεκινώντας τις δηλώσεις του στη NOVA θέλησε να ζητήσει συγνώμη για όσα είπε μετά τον αγώνα με τον ΠΑΣ, αναφερόμενος στον τρόπο με τον οποίο αγωνίστηκαν οι Γιαννιώτες. Ο Ρουμάνος ανέφερε:

"Είμαι απογοητευμένος από δηλώσεις που έκανα την Τετάρτη και εμφανίστηκαν διαφορετικά. Είπα ξεκάθαρα πως σέβομαι τη στρατηγική κάθε ομάδας και κάθε προπονητή, είτε είναι απόλυτα επιθετική, είτε απόλυτα αμυντική, γιατί προφανώς υπάρχει διαφορετική ποιότητα και στόχοι. Ο κάθε τρόπος μπορεί να είναι επιτυχημένος τουλάχιστον για ένα ματς. Αλλά κριτίκαρα τον τρόπο που οι παίκτες του ΠΑΣ έκαναν καθυστέρηση από το πρώτο μέρος αλλά και το ότι αρνήθηκαν να παίξουν ποδόσφαιρο.

΅Σε κάθε διακοπή βρίσκονταν δύο παίκτες περιμένοντας το όχημα να μπει στον αγωνιστικό χώρο. Δεν μπορώ ποτέ να κρίνω τη φιλοσοφία μας ομάδας, ποτέ μα ποτέ. Αυτό όμως δεν ήταν ποδόσφαιρο. Για αυτό ήμουν αναστατωμένος. Σαν προπονητής έχω υπάρχει στη θέση να παίζω άμυνα, ζητώ συγγνώμη από τον προπονητή του ΠΑΣ, τον σέβομαι και είναι ένα φανταστικό άτομο. Επιτέθηκα για τον τρόπο που συμπεριφέρθηκαν οι παίκτες του στο γήπεδο".

Για το αν σημαίνει κάτι περισσότερο το ματς με την ΑΕΚ:

"Το σημαντικό είναι να είμαστε έτοιμοι την Κυριακή. Βρισκόμαστε σε ένα σημείο που έχουν σημασία οι τρεις βαθμοί. Θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που είναι καλή, ποιοτική και έχει κατά την γνώμη μου έναν από τους καλύτερους προπονητές στην Ελλάδα".

Για το αν θα περιμένει πίεση στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ:

"Είναι ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες. Ξέρουμε ακριβώς τι πρέπει να κάνουμε για να μπορέσουμε να πάρουμε τους τρεις πόντους. Δεν νομίζω ότι είναι θέμα ψυχολογίας, είμαστε μια ομάδα που βρίσκεται με δέκα πόντους μπροστά, αν υπολογίσουμε τους βαθμούς στο γήπεδο. Έχουμε την ισορροπία μας που σημαίνει ότι ξέρουμε πώς να κερδίσουμε ένα παιχνίδι και η μόνη πίεση που έχουμε, είναι να κερδίσουμε τους τρεις βαθμούς".

Για τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του ΠΑΟΚ:

"Έχουμε ένα ρόστερ που είναι όλοι σημαντικοί. Η διοίκηση έκανε κάποιες κινήσεις την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου για να βοηθήσει την ομάδα. Δεν βρισκόμαστε στο playstation για να κάνουμε ό,τι κίνηση θέλουμε. Έχουμε ένα σύνολο που κερδίζει από πέρσι. Εξαρτάται από τον βαθμό της ετοιμότητας του καθενός. Εγώ και το προσωπικό μου αξιολογούμε τα πάντα για το πότε θα είναι έτοιμος ένας ποδοσφαιριστής να μπει στο σύνολο και να βρούμε το χρονικό σημείο για να ενσωματωθούν στην ομάδα".

Για την κατάσταση των παικτών του:

" Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα στην ομάδα, όλοι οι παίκτες είναι υγιείς".

Για τον Ιβάν Σαββίδη που θα συνοδεύσει την αποστολή του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ:

"Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί θα κοντραριστούν δύο πολύ καλές ομάδες. Το γεγονός ότι θα βρεθεί μαζί μας ο μεγαλομέτοχος, μας δίνει δύναμη, αλλά δείχνει και ότι η ομάδα είναι μια γροθιά μαζί".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ