ΠΑΟΚ

Λουτσέσκου: "Δεν βοήθησε η έλλειψη πνευματικής ενέργειας"

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΟΚ (ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΟΚ (ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου τόνισε τη σημασία που είχε για τον ΠΑΟΚ να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας αλλά παραδέχτηκε πως η ομάδα του δεν έπαιξε όπως θα ήθελε.

Με όπλο το υπέρ του 2-0 στην Τούμπα από τον πρώτο ημιτελικό ο ΠΑΟΚ προκρίθηκε (για τρίτη σερί σεζόν) στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να παραδέχεται πάντως ότι ο "Δικέφαλος" δεν ήταν εκείνος που έπρεπε στη ρεβάνς της Τρίπολης που τον βρήκε ισόπαλο χωρίς γκολ με τον Αστέρα.

"Δεν μπορώ να πω ότι θέλαμε να παίξουμε με αυτόν τον τρόπο σήμερα, αλλά μπορούμε να παίξουμε και με αυτόν τον τρόπο.

Ετοιμαστήκαμε για να παίξουμε με τον τρόπο που παίζουμε συνήθως, αλλά η έλλειψη πνευματικής ενέργειας δεν βοήθησε. Ξέραμε πόσο σημαντικό είναι να προκριθούμε στον τελικό και να κατακτήσουμε κι αυτό το Κύπελλο", δήλωσε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου, ενώ ερωτηθείς για την επιλογή ο Κρέσπο να παίξει στα αριστερά:

"Ξέραμε πολύ καλά τι έχουμε μπροστά μας και θέλαμε την πρόκριση. Ο Γιαννούλης θέλει περισσότερες μέρες για να αποκατασταθεί πλήρως μετά από ένα παιχνίδι.

Με τον Κρέσπο, τον Βαρέλα και τον Ίνγκασον είχαμε την πνευματική ισορροπία που θέλαμε. Αλλά είχαμε και ύψος στις στημένες φάσεις. Λαμβάνοντας υπόψιν όλα αυτά, πήραμε αυτές τις αποφάσεις".

Αναφορικά με τους τρεις "τελικούς" που είχε μπροστά του ο ΠΑΟΚ για να φτασει στο πρώτο νταμπλ στην ιστορία του, επεσήμανε: "Είναι προφανές ότι θέλαμε να κερδίσουμε αυτά τα παιχνίδια. Όλη η χρονιά, κάθε παιχνίδι, ήταν για εμάς σαν τελικός. Φτάσαμε σε αυτή την απίστευτη κατάκτηση του τίτλου μετά από τόσα χρόνια, αλλά και σε έναν ακόμη τελικό του Κυπέλλου".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Αστέρας - ΠΑΟΚ 0-0: Στον τελικό ο Δικέφαλος, φωνάζουν οι Αρκάδες
ΠΑΟΚ: Ο Σαββίδης δικαίωσε τις φωνές του Αστέρα και ζητάει VAR
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ