ΠΑΟΚ

Λουτσέσκου: "Δεν το ονειρεύονται, το ζητούν επιτακτικά"

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
Λουτσέσκου MOTIONTEAM

Οι αναφορές του Ραζβάν Λουτσέσκου στην προπόνηση πριν την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό και η δίψα για τον τίτλο.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει πολλάκις (εδώ και μια εβδομάδα) μιλήσει στα Μέσα της πατρίδας του, με την ιστοσελίδα « sptfm.ro» να κάνει νέα αναφορά στα όσαείπεο τεχνικός του ΠΑΟΚστoν«Telekom Sport».

Μεταξύ άλλων, ο προπονητής του ΠΑΟΚ σημείωσε:

Για τους φίλους του ΠΑΟΚ:
«Σε μια ανοικτή προπόνηση είχαμε 14.000 θεατές. Αυτό έγινε κατά την διάρκεια του διαστήματος που δεν είχαμε φιλάθλους στα εντός έδρας παιχνίδια».

Για τους στόχους του ΠΑΟΚ:
«Το Ελληνικό κύπελλο είναι ως εξής. Στην αρχή υπάρχει ένα όμιλος στον οποίο η κάθε ομάδα δίνει τρία παιχνίδια και μετά υπάρχει ένα διπλό παιχνίδι μέχρι τα προημιτελικά. Από εκεί μέχρι και τα ημιτελικά υπάρχουν διπλά παιχνίδια. Στο πρωτάθλημα έχουμε το πλεονέκτημα να παίζουμε τους δύο αγώνες ενάντια στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ στο γήπεδο μας. Δώσαμε επτά εντός έδρας παιχνίδια και οκτώ εκτός έδρας.

Τα επτά στην έδρα μας τα κερδίσαμε όλα. Ο στόχος είναι το πρωτάθλημα. Έχουν περάσει 32 χρόνια από την κατάκτηση του τίτλου, και υπάρχει μια μεγάλη επιθυμία για να κατακτηθεί το πρωτάθλημα. Ο καθένας μιλάει μόνο γι' αυτό αλλά δεν το ονειρεύονται, το ζητούν επιτακτικά».

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ