ΠΑΟΚ

Λουτσέσκου: "Δεν μου αρέσει να παίζω με αμυντικό μέσο"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, εξέφρασε την ανησυχία του για την κατάσταση του Δημήτρη Πέλκα και ξεκαθάρισε ότι δεν του αρέσει να αγωνίζεται η ομάδα του με καθαρό ανασταλτικό μέσο.

Ο ΠΑΟΚ νίκησε 2-0 τον Ατρόμητο στον πρώτο προημιτελικό των δύο ομάδων για το Κύπελλο Ελλάδας κι απέκτησε σαφές προβάδισμα πρόκρισης στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου έδειξε πως ήδη σκέφτεται την αναμέτρηση της Κυριακής, και πιο συγκεκριμένα το αν θα έχει τον Δημήτρη Πέλκα στην διάθεσή του. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, στην συνέντευξη Τύπου, αναφέρθηκε και στο λόγο για τον οποίο δεν χρησιμοποιεί καθαρό ανασταλτικό μέσο στα περισσότερα παιχνίδια. Αναλυτικά τα όσα είπε ο Λουτσέσκου:

Για το τελικό σκορ που δίνει προβάδισμα πρόκρισης: "Όταν παίζουμε στην έδρα μας, κάνουμε συνεχώς επιθέσεις. Ο Ατρόμητος ξέρει να βγάζει αντεπιθέσεις με γρήγορους ποδοσφαιριστές, είναι μια ομάδα της πρώτης τετράδας, αλλά πετύχαμε αυτό που εμείς θέλαμε".

Για το αν τον προβληματίζουν οι πολλές αντεπιθέσεις του Ατρομήτου: "Ο Ατρόμητος μας περίμενε με προσωπικά μαρκαρίσματα και έψαχνε τις αντεπιθέσεις. Αυτό περιμέναμε να είναι το παιχνίδι του. Στο τέλος, μετράει το τελικό σκορ, καθώς πετύχαμε δυο γκολ και ανάμεσα σε αυτά είχαμε και άλλες ευκαιρίες να σκοράρουμε.

Στις περισσότερες αντεπιθέσεις του Ατρομήτου, είχαμε καλές αντιδράσεις. Στο πρώτο ημίχρονο προσπαθήσαμε να παίξουμε περισσότερο άμεσα, γεγονός που μας έθεσε μερικές φορές σε κίνδυνο. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να κρατήσουμε περισσότερο τη μπάλα, σε μια προσπάθεια να ανοίξουμε τον Ατρόμητο. Στο φινάλε προσπαθήσαμε να είμαστε προσεκτικοί και στο τέλος ήρθε και ένα δεύτερο γκολ".

Για το ρεκόρ διαδοχικών νικών και το αν ο ΠΑΟΚ είναι το πικ της απόδοσής του: "Καλό ακούγεται αυτό το ρεκόρ, αλλά πάντα, στο τέλος της ημέρας, σε νοιάζει το επόμενο παιχνίδι. Αν υπάρχει κάτι που με ανησυχεί, με απογοητεύει απόψε είναι ο τραυματισμός του Πέλκα".

Για την παρουσία του Αζεβέντο στην αποστολή και το αν ήταν σε θέση να αγωνιστεί: "Ήταν μαζί μας για να αρχίσει να μπαίνει στο κλίμα της ομάδας. θα πρέπει να βελτιώσει τον βαθμό ετοιμότητάς του. Σήμερα υπήρχε χώρος για να βρεθεί στην αποστολή. Σε δέκα ημέρες θα είναι σε πολύ καλή κατάσταση".

Για την απουσία καθαρού ανασταλτικού μέσου στα περισσότερα παιχνίδια και για το αν θα χρειαστεί ένας τέτοιος από εδώ και στο εξής: "Το στυλ παιχνιδιού μας επιτάσσει να έχουμε δυο εσωτερικούς μέσους που να δημιουργούν, να βοηθούν στο παιχνίδι μας. Με έναν δημιουργικό εσωτερικό μέσο αντίπαλος μπορεί να τον μπλοκάρει πιο εύκολα. Δε μου αρέσει να παίζω με αμυντικό μέσο, θεωρώ ότι δεν τον χρειάζεται ο ΠΑΟΚ".

Για την διαχείριση των Μάτος και Βιεϊρίνια: "Θα το δούμε… Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τον Βιεϊρίνια και στο δεξί άκρο της άμυνας αλλά και μπροστά".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ