ΠΑΟΚ

Λουτσέσκου: "Δεν είμαστε η Μπαρτσελόνα"

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΟΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Λουτσέσκου EUROKINISSI SPORTS

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δήλωσε μετά τη νίκη (1-0) του ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο επί του Παναιτωλικού ότι η ομάδα του δεν έχει γίνει Μπαρτσελόνα, ενώ απέφυγε να σχολιάσει την διαιτησία του Δημήτρη Θάνου.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου αναφέρθηκε στη σημασία της "τεράστιας" νίκης (1-0)του ΠΑΟΚ επί του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο, στάθηκε στην ικανότητα του αντιπάλου που αποτέλεσε σημαντικό εμπόδιο, ενώ δεν θέλησε να μιλήσει για τους διαιτητές. Αναλυτικά τα όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου:

Για την αξία της νίκης στο Αγρίνιο:

"Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τη νίκη και το παιχνίδι. Θα ήταν δύσκολος αγώνας και είχαμε συζητήσει πως θα πρέπει να είμαστε ήρεμοι. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, σήμερα ήταν μία τεράστια νίκη, παλεύοντας και κερδίζοντας μία ομάδα με μεγάλο κίνητρο. Ήταν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι κι από αυτή την άποψη. Δεν είμαστε η Μπαρτσελόνα, δεν γίνεται από το ένα λεπτό στο άλλο.

Ο Παναιτωλικός είναι μία ομάδα με συνοχή, που περίμενε αρκετά πίσω για να χτυπήσει στο τρανζίσιον. Δεν είναι εύκολο να αντιμετωπίζεις αυτή την ομάδα. Για εμένα αυτή είναι μία νίκη λόγω συνέπειας που είχαμε στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο. Ίσως αν σκοράραμε στο πρώτο μέρος, να δείχναμε περισσότερο την ποιότητά μας, πετυχαίνοντας κι άλλα γκολ".

Για τη παρουσία των μέσων του και τον βαθμό ανάγκης ενίσχυσης:

"Γνώριζα ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Έχοντας μία ομάδα που περιμένει να κλέβει μπάλες, έπρεπε να ρισκάρουμε. Δεν μας έκανε ούτε η ισοπαλία σήμερα, όπως και ποτέ σε κανένα παιχνίδι. Από εκεί και πέρα, όσον αφορά στη δήλωση που είχα κάνει για την κατάσταση στο κέντρο, ήμουν λίγο σε ένταση λόγω του παιχνιδιού που θα ήταν δύσκολο.

Ένα σημαντικό στοιχείο είναι ότι ο αντίπαλος έχει ταχύτητα μπροστά κι έχει δείξει μεγάλη βελτίωση στα τελευταία παιχνίδια. Στο τέλος ρισκάραμε, είχαμε 4-5 μεγάλες ευκαιρίες και κινδυνέψαμε και σε μία φάση που κάναμε ανάπτυξη και χάσαμε την μπάλα".

Για τον Βιεϊρίνια και τον Ελ Καντουρί:

"Για αυτό είναι αρχηγός ο Βιεϊρίνια. Είναι μία φανταστική προσωπικότητα και παίκτης. Ο Ελ Καντουρί ήταν η λύση που είχαμε και η άλλη ο Μπίσεσβαρ, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από πρόβλημα στην μέση και δεν προπονήθηκε κάποιες ημέρες. Μιλήσαμε με τον Ομάρ κι αποφασίσαμε να ξεκινήσει αυτός. Και ειλικρινά, πιστεύω ότι ο Μπίσεσβαρ έχοντας αυτή την τεράστια ποιότητα θα μπορούσε να δώσει λύσεις στο τέλος, ενώ ο αντίπαλος θα ήταν πιο κουρασμένος".

Για το αν ο ΠΑΟΚ έχει μέταλλο:

"Και στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο φάνηκε ότι είναι πολύ σημαντικό να παλεύουμε σε κάθε αγώνα μέχρι το τελευταίο λεπτό. Το πιστεύω πολύ αυτό. Μπορώ να πω ότι πλέον στην ομάδα κάτι μεγαλώνει, κάτι διαφορετικό δημιουργείται στο πνεύμα. Είδατε και τις αντιδράσεις των παικτών πριν και μετά το πέναλτι πόσο ήθελαν να κερδίσουν αυτό το παιχνίδι, αλλά και πόσο μεγαλώνει πλέον η αυτοπεποίθηση μας".

Για τον διαιτητή:

"Για ποιο λόγο και τι να σχολιάσω για τον διαιτητή; Θα χάσουμε χρόνο για απλά πράγματα...".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Βαρέλα… από χρυσάφι, 1-0 ο ΠΑΟΚ τον Παναιτωλικό
Ένταση στο Αγρίνιο μετά τη λήξη του αγώνα
Ξέσπασμα Σαββίδη για Παναιτωλικό και... Ολυμπιακό

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ