ΠΑΟΚ

Λουτσέσκου: "Δε σκέφτομαι κανέναν, μόνο τον ΠΑΟΚ"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟΚ / ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟΚ / ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ απέφυγε τόσο την «επιλογή» αντιπάλου στο Κύπελλο Ελλάδος όσο και την κουβέντα για το πρωτάθλημα.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ρωτήθηκε δις (τόσο στο flash interview όσο και στην συνέντευξη Τύπου) για τον πιθανό αντίπαλο στα ημιτελικα και έδωσε ίδια απάντηση, που δεν περιλαμβάνει επιλογή ομάδας. Αναλυτικά, όλα όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου:

Για την αναμέτρηση:
"Ηταν μία νίκη του συνόλου, διότι είχαμε σωστή νοοτροπία. Αυτό που κρατάω, είναι ότι ο κάθε παίκτης δεν ήθελε απλά την πρόκριση, αλλά τη νίκη. Όλοι πίεσαν τον εαυτό τους, δούλεψαν πολύ, έγιναν λάθη αλλά υπήρχαν και οι παίκτες του Ατρομήτου. Και οι παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο, βοήθησαν πολύ την ομάδα με σωστή νοοτροπία".

Για την παρουσία των Αζεβέδο και Μουλέν
"Και οι δύο είναι παίκτες που έχουν ποιότητα. Ο Αζεβέδο είναι εδώ περισσότερο καιρό, ενώ ο Μουλέν είναι μόλις μία εβδομάδα. Ήθελα να του δώσω τη δυνατότητα να "μυριστεί" την ατμόσφαιρα. Θέλω πρώτα ο οποιοσδήποτε παίκτης έρχεται να καταλάβει τη φιλοσοφία της ομάδας. Είναι πολύ καλό ότι ο Αζεβέδο βελτιώνεται και στην φυσική κατάσταση, αλλά είναι πάρα πολύ σημαντικό να προσέξουμε και τη δική μας ισορροπία".

Για την θέση του Βιεϊρίνια από εδώ και στο εξής:

"Δεν υπάρχει δίλημμα, ούτε προβληματισμός, αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να προετοιμάσουμε το επόμενο ματς. Είμαστε πολύ χαρούμενοι σήμερα, οπότε από αύριο ξεκινάμε την προετοιμασία του επόμενου αγώνα, έχοντας πολύ καλή ισορροπία".

Για τα γκολ των Σάχοβ και Κάνιας:
"Είναι πολύσημαντικά αυτά τα γκολ. Θέλω τα αμυντικά χαφ να δημιουργούν υπεραριθμεία, όχι μόνο ο ένας αλλά και οι δύο. Σημαντική σήμερα είναι η συνολική τους παρουσία. Δεν πρέπει ναθεωρούμε ότι έχουμε έντεκα βασικούς παίκτες, έχουμε 18 βασικούς. Χρειαζόμαστε την πνευματική φρεσκάδα από τους παίκτες και ο καθένας θα πρέπει να δίνει το καλύτερο. Αυτός που μένει εκτός, μένει για να ανανεωθεί και να δώσει ότι καλύτερο μπορεί στο επόμενο παιχνίδι".

Για την αντίδραση του ΠΑΟΚ μόλις άνοιξε το σκορ:

"'Έχοντας κερδίσει με 2-0 στο πρώτο παιχνίδι και όντας μπροστά με 1-0, ήταν φυσιολογική μία χαλάρωση στο παιχνίδι. Για μένα ήταν σημαντικό ότι μετά το γκολ του Ατρομήτου σκοράραμε 2 γκολ και καταφέραμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Ήταν καλό το σημάδι ότι αντιδράσαμε και καταφέραμε να κερδίσουμε το παιχνίδι".

Για το αν η ΑΕΚ είναι η βασική αντίπαλος του ΠΑΟΚ στη "μάχη" του πρωταθλήματος:
"Για μένα αυτό που με ανησυχεί και με απασχολεί είναι το παιχνίδι της Δευτέρας. Δεν σκέφτομαι τους υπόλοιπους, σκέφτομαι μόνο εμάς".

Για το αν έχει προτίμηση για τα ημιτελικά:
"Οι ημιτελικοί είναι πάντα περίεργοι αγώνες, διαφορετικοί. Θα πρέπει να προσέξεις κάθε λεπτομέρεια και να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος για να πάρεις το μέγιστο. Θα υπάρξουν ενδιάμεσα και αγώνες πρωταθλήματος, οπότε κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ