ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λουτσέσκου: "Αντίπαλος του ΠΑΟΚ, είναι ο ΠΑΟΚ..."

SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ KOSTAS VILLA)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ KOSTAS VILLA) MOTIONTEAM

Διαβάστε τι δήλωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ με 2-1 κόντρα στον Παναιτωλικού και την εδραίωση της ομάδας του στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ανέλυσε το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Παναιτωλικό κι έδειξε ικανοποιημένος από την απόδοση των ποδοσφαιριστών του, ενώ σημείωσε ότι αντίπαλος της ομάδας του είναι ο ίδιος της ο εαυτός.

Αρχικά, ο Λουτσέσκου τόνισε για τις διαφορές του αποψινού αγώνα με αυτόν κόντρα στη Βίντι: " Είναι δύσκολο να συγκρίνουμε παιχνίδια. Είναι διαφορετικές καταστάσεις, διοργανώσεις. Διαφορετικοί παίκτες, με διαφορετική εμπειρία μπροστά σου. Δεν θα το συγκρίνω. Την Πέμπτη, δεν μπορούσαμε να βρούμε τρόπο να φτάσουμε στην εστία του αντιπάλου, ενώ ο αντίπαλος το έκανε και σκόραρε δύο φορές. Σήμερα τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Είχαμε ενέργεια και θέληση να σκοράρουμε και να έχουμε το παιχνίδι κερδισμένο, πολύ νωρίτερα. Τρέχοντας, πιέζοντας, κερδίζοντας πολλές μπάλες, δεν μπορέσαμε να βρούμε το γκολ και μετά ίσως ήρθε ένα άγχος. Στο τέλος, ήταν ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι από τη μεριά μας και θα μπορούσαν να είναι περισσότερα και τα γκολ. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο όμως."

Για το αν η ομάδα του μπορεί ν' αγωνιστεί με δύο φορ σχολίασε: " Εξαρτάται από πολλά πράγματα, είναι κάτι που μπορεί να συμβεί στην ροή των αγώνων. Έχουμε παίκτες που έχουν πολύ καλή κατανόηση του παιχνιδιού και ο Μπίσεσβαρ είναι ένας από αυτούς. Μπορούμε να ασκήσουμε πίεση και παίζοντας έτσι, είναι πολύ πιο εύκολο για εμάς, να έχουμε έναν δεύτερο επιθετικό. Γιατί ξεκινώντας έτσι από την αρχή, υπάρχει ρίσκο."

Όσον αφορά τις απουσίες Βιεϊρίνια - Μάτος τόνισε: " Είναι δύσκολο για μένα να μιλήσω για αυτό. Έχουμε ένα σύνολο, όπου κάθε παίκτης είναι σημαντικός. Ο Μάτος έχει αυτή την ποιότητα και την τρέλα, ο Βιεϊρίνια είναι φανταστικός παίκτης. Σήμερα είμαι χαρούμενος και για τον Κίτσιου. Είχε δύο λάθος αξιολογήσεις που κόστισαν σε εκείνο το παιχνίδι με τον Άρη στο Κύπελλο, αλλά δεν μπορώ να πω ότι ήταν κακός και πραγματικά ήθελα να βρω την ευκαιρία για να τον βάλω ξανά. Έχοντας αυτό το σύνολο, είναι λίγο άδικο να συγκρίνουμε καταστάσεις.

Ο Τόσκα μπορεί επιθετικά να μην προσφέρει αυτά που προσφέρει ο Άντρε, αλλά μας δίνει μία πολύ καλή ισορροπία στην άμυνα. Είναι πολύ καλός σε αυτό, από την ισορροπία ξεκινούν όλα. Εμείς οργανώνουμε τη στρατηγική μας, για να παίρνουμε ότι καλύτερο μπορούμε από κάθε παιχνίδι. Είδατε τι έπαθε σήμερα στην έδρα της η Μπαρτσελόνα... Δείτε τον Σάκχοφ σήμερα. Ενδεχομένως χθες, να μην περίμενε κι αυτός ότι θα ξεκινούσε σήμερα και ήταν καλός. Παίζουμε πολλά και συνεχόμενα παιχνίδια και όλοι είναι σημαντικοί."

Για τη βαθμολογία της Super League: " Θα έλεγα ότι ο κύριος αντίπαλος του ΠΑΟΚ, είναι ο ΠΑΟΚ..."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ