ΠΑΟΚ

Λόρενς: "Καλό σημάδι το γκολ"

Λόρενς: "Καλό σημάδι το γκολ"
INTIME SPORTS

Ο Λίαμ Λόρενς μίλησε για την έως τώρα προετοιμασία του ΠΑΟΚ και το γκολ που σημείωσε κόντρα στην Κοπεγχάγη.

Δηλώσεις μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Κοπεγχάγης με 2-0, έκανε ο Λίαμ Λόρενς ο οποίος πέτυχε και το ένα γκολ.

"Ίσως αυτό το γκολ να είναι ένα καλό σημάδι για μία καλή χρονιά. Ξέρω ότι είναι ακόμη η περίοδος της προετοιμασίας, αλλά υπάρχει νέος προπονητής και πρέπει να κάνουμε όλοι ότι καλύτερο μπορούμε.

Κι εγώ από την πλευρά μου προσπαθώ να κάνω ότι μπορώ καλύτερο για την ομάδα. Η Κοπεγχάγη είναι μία καλή ομάδα είναι σε καλή κατάσταση και σίγουρα μας ικανοποιεί που κερδίσαμε", είπε συγκεκριμένα ο Ιρλανδός.

Κατσικάς: "Ημασταν καλύτεροι από την Κοπεγχάγη"

" Είμαστε στην αρχή της προετοιμασίας, αλλά δεν είναι καθόλου αδιάφορα αυτά τα παιχνίδια. Προσπαθούμε να προετοιμαστούμε σε αυτή την περίοδο ενόψει των αγώνων της Ευρώπης. Το πρώτο παιχνίδι με την Ανζί μάλλον ήταν ισορροπημένο, αλλά σε αυτό το παιχνίδι ήμασταν καλύτεροι, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Είναι θετικό που δεν έχουμε δεχθεί γκολ. Όλα αυτά βοηθούν για να βελτιωθούμε περισσότερο στο γήπεδο και όσο περνά ο καιρός να γινόμαστε καλύτεροι", είπε αρχικά ο Ελληνας αμυντικός και πρόσθεσε:

" Από την πρώτη μέρα που ήρθε ο προπονητής μας είπε να μπαίνουμε μέσα στο γήπεδο και να το ευχαριστιόμαστε. Κι αυτό προσπαθούμε να κάνουμε".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ