ΠΑΟΚ

Λημνιός: ''Ο ΠΑΟΚ μου προσέφερε τα πάντα, έζησα όσα ονειρευόμουν από παιδί''

Λημνιός: ''Ο ΠΑΟΚ μου προσέφερε τα πάντα, έζησα όσα ονειρευόμουν από παιδί''
ΕUROKINISSI

Ο Δημήτρης Λημνιός, αποχαιρέτησε με τον δικό του τρόπο τον ΠΑΟΚ και με ένα συγκινητικό μήνυμα ευχαρίστησε τους Θεσσαλονικείς, αποκαλύπτοντας πως στο Δικέφαλο του Βορρά έζησε όσα ονειρευόταν από παιδί.

Από τη Γερμανία πλέον, ο Δημήτρης Λημνιός μέσα από μια ανάρτηση γεμάτη συναίσθημα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, αποφάσισε να πει αντίο στον ΠΑΟΚ και στον κόσμο που 3 ολόκληρα χρόνια τον στήριξε και του έδειξε την αγάπη του.

Ο 22χρονος διεθνής εξτρέμ αποκάλυψε πως στον ΠΑΟΚ έζησε όλα όσα είχε ονειρευτεί, κλείνοντας το μήνυμα του με την επιθυμία ότι θα ξανά διασταυρωθούν οι δρόμοι τους.

"Μετά από τρία έντονα χρόνια έφτασε η στιγμή να πούμε αντίο. Ένα αντίο πλημμυρισμένο από έντονα συναισθήματα και απεριόριστη ευγνωμοσύνη για όσα έζησα φορώντας την φανέλα με τον Δικέφαλο στο στήθος. Σε αυτό το ταξίδι μου στον ΠΑΟΚ έζησα όλα όσα ονειρευόμουν από μικρό παιδί.

Ο ΠΑΟΚ μου πρόσφερε τα πάντα και μου έδειξε τον δρόμο για να ανοίξω τα φτερά μου. Θα μου λείψουν όλα, μα πάνω απ' όλα ο κόσμος για την αγάπη και την στήριξή του.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές μου, το staff (φυσιοθεραπευτές, φροντιστές, τμήμα επικοινωνίας), την διοίκηση γι' αυτά τα υπέροχα τρία χρόνια μα πάνω απ' όλα την οικογένεια Σαββίδη για όλα όσα μου πρόσφερε από την πρώτη μέχρι και την τελευταία στιγμή μου στον σύλλογο!

Εις το επανιδείν...", αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο 22χρονος διεθνής εξτρέμ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ