ΠΑΟΚ

Λημνιός: "Να εμπιστευτούμε τον Λουτσέσκου"

SUPERLEAGUE / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ στάθηκε στην έλλειψη χρόνου ώστε να αφομοιωθεί η φιλοσοφία του Ραζβάν Λουτσέσκου. Μαλεζάς: "Να ξεπεράσουμε την φυγή του Κλάους"

Ντεμπούτο με τη φανέλα του ΠΑΟΚ έκανε ο Δημήτρης Λημνιός που μετά την ισοπαλία κόντρα στον Λεβαδειακό έκανε λόγο για έλλειψη αποτελεσματικότητας και σκληράδας στο παιχνίδι του «Δικεφάλου» μιλώντας στη Nova.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο μεσοεπιθετικός των «ασπρόμαυρων»:

-Για τον χαμό του οπαδού: "Είναι κρίμα να χάνονται νεαρά παιδιά τόσο άδικα. Έτσι είναι δυστυχώς η ζωή. Συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Θα προσπαθούμε από την πλευρά μας να κάνουμε το καλύτερο".

-Για το παιχνίδι και το ντεμπούτο του: "Είμαι χαρούμενος για το ντεμπούτο μου, αλλά όχι για το αποτέλεσμα. Εκτός από το πρώτο 15λεπτο δείξαμε πως το αξίζαμε και το θέλαμε. Πρέπει να συνεχίσουμε και να είμαστε πιο δυνατοί. Μας έλειψε η αποτελεσματικότητα. Έχει έρθει ένας καινούργιος προπονητής, πρέπει να τον εμπιστευτούμε και να μας εμπιστευτεί. Στη Λιβαδειά δεν παίρνουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε τα τελευταία χρόνια. Πρέπει να συνεχίσουμε σε καλύτερο ρυθμό. Θα πρέπει να είμαστε πιο αποτελεσματικοί και πιο σκληροί στο παιχνίδι μας".

Μαλεζάς: "Βελτίωση στη λειτουργία μας, να ξεπεράσουμε τη φυγή του Κλάους"

Για όλα όσα πρέπει να διορθώσει ο ΠΑΟΚ ώστε να παρουσιάσει καλύτερη εικόνα σε επόμενα παιχνίδια του μίλησε στη Nova, ο Στέλιος Μαλεζάς δηλώνοντας παράλληλα πως δεν περίμενε τη φυγή του Στέφανου Αθανασιάδη από τον «Δικέφαλο».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο αμυντικός των "ασπρόμαυρων": "Ήταν μια πολύ δύσκολη στιγμή. Όταν χάνεται ένας νεαρός άνθρωπος, μας αφήνει άφωνους. Όλη η οικογένεια του ΠΑΟΚ δίνει τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια. Αυτά είναι τα σοβαρά. Βγάζουμε πάλι κάποια κακά της προηγούμενης χρονιάς, που είναι πως δεν μπορούμε να διασπάσουμε τις κλειστές άμυνες. Θα δουλέψουμε όπως πρέπει για να το αντιμετωπίσουμε.

Δεν έχουμε πολύ χρόνο για να δουλέψουμε με τον νέο προπονητή. Να βάλουμε το κεφάλι κάτω για να βελτιωθούμε εκεί που πρέπει να βελτιωθούμε. Αρχής γενομένης από το επόμενο παιχνίδι. Ατομικά χαρακτηριστικά ποδοσφαιριστών έχουμε, πρέπει να βελτιωθεί η λειτουργία της ομάδας".

Για την επικείμενη μεταγραφή του Κλάους στο Ισραήλ: "Είναι κάτι που δεν το περίμενα. Έγινε μια επιλογή από όλους, εμείς πρέπει να το ξεπεράσουμε όσο γίνεται πιο γρήγορα, γιατί ο Κλάους είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Να έχει καλή σεζόν εκεί που θα πάει".

Για το ματς με την Έστερσουντ: "Θα πρέπει να μπούμε στο ματς όχι για να κρατήσουμε το 3-1 αλλά για να κερδίσουμε. Θα πρέπει να το αντιμετωπίσουμε σαν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Να δούμε τις αδυναμίες μας και να πάρουμε αποτέλεσμα".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ