ΠΑΟΚ

Λημνιός: "Ήμασταν ΠΑΟΚ, ευχαριστώ τον προπονητή μου"

SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ / SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ / ΛΗΜΝΙΟΣ(Α) ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ / SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ / ΛΗΜΝΙΟΣ(Α) ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Ο Δημήτρης Λημνιός ευχαρίστησε τον Ράζβαν Λουτσέσκου για την ευκαιρία που του έδωσε και δήλωσε ικανοποιημένος από την απόδοση του ΠΑΟΚ. Το ενωτικό μήνυμα του Γιάννη Μυστακίδη.

Ο ΠΑΟΚ πέρασε νικηφόρα από την Ξάνθη, επικρατώντας 3-0 στα "Πηγάδια" της ομώνυμης ομάδας για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League Σουρωτή. Ο Δημήτρης Λημνιός ευχαρίστησε τον Ράζβαν Λουτσέσκου για την ευκαιρία που του έδωσε και δήλωσε ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας του, μιλώντας στην κάμερα της NOVA.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: "Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, είχαμε πει από πριν πως το παιχνίδι αυτό θα το πάρουμε ότι και να γίνει. Σήμερα ήμασταν ΠΑΟΚ και κερδίσαμε δίκαια.

Το βάλαμε όλοι καλά στο μυαλό μας και είχαμε τη σωστή νοοτροπία. Θέλαμε να δείξουμε πως αξίζαμε κάτι παραπάνω στα προηγούμενα παιχνίδια για αυτό και πανηγυρίσαμε μαζί με τον πάγκο και τον προπονητή.

Έχουμε τον κόσμο δίπλα μας στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε αυτό το ματς. Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο, είναι πάντα δίπλα μας. Ο προπονητής μου, μου έδωσε άλλη μια ευκαιρία σήμερα και ελπίζω να τον δικαίωσα, τον ευχαριστώ πολύ".

ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ: "ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ"

Εξάλλου, χαρούμενος για τη νίκη του ΠΑΟΚ στην Ξάνθη εμφανίστηκε ο Γιάννης Μυστακίδης.Με ανάρτησή του στο Instagram, έδωσε συγχαρητήρια στους συμπαίκτες του κι έδειξε ανυπόμονος για το επόμενο παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό, όπου η Τούμπα θα έχει κόσμο. "Και από τώρα όλοι ΜΑΖΙ. Μπράβο μάγκες", έγραψε ο Έλληνας μεσοεπιθετικός.

Λημνιός: "Ήμασταν ΠΑΟΚ, ευχαριστώ τον προπονητή μου"

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ