ΠΑΟΚ

Λημνιός: "Δίκοπο μαχαίρι να παίζεις απέναντι σε κλειστή άμυνα"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Ο Δημήτρης Λημνιός ευελπιστεί πως ο Δικέφαλος θα αφήσει οριστικά πίσω του τα όσα συνέβησαν στις περισσότερες εκτός έδρας εμφανίσεις της ομάδας.

Ο Δημήτρης Λημνιός φιλοξενήθηκε στα κανάλια«Novasports»και στάθηκε τόσο στη μέχρι τώρα πορεία του ΠΑΟΚ όσο και στην προσεχή αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό.

Αναλυτικά, τα όσα δήλωσε ο ποδοσφαιριστής των ασπρόμαυρων:

Για το πως πέρασε τις γιορτές:
«Χαλαρά με φίλους, ξεκούραση και είδαμε από κοντά το El Clásico. Είμαι φαν της Μπαρτσελόνα και ήταν μία μοναδική εμπειρία» .

Για το πως έζησε την εμπειρία του Ρεάλ-Μπαρτσελόνα:
«Μοναδική εμπειρία. Εγώ πήγα κυρίως να δω τον Μέσσι. Δεν έτρεχε. Ακόμα και στο ζέσταμα ήταν χαλαρός και δούλευε στις εκτελέσεις φάουλ. Κατά τα άλλα όλοι ήταν μαζί στις κερκίδες, χωρίς πρόβλημα και έβγαζαν φωτογραφίες, με διαφορετικές φανέλες» .

Για το φινάλε της προηγούμενης χρονιάς και πως πρέπει να ξεκινήσει η επόμενη:
«Κλείσαμε ιδανικά το 2017 με το 5/5. Πλέον πρέπει να συνεχίσουμε έτσι, και να πάρουμε τη νίκη το Σάββατο, παρέα με τον κόσμο μας» .

Για την ψυχολογία της ομάδας:
«Έχει ανέβει σίγουρα. Σκοράρουμε και αυτό μας βοηθάει πολύ».

Για την δική του απόδοση:
«Νιώθω καλά. Έχω θράσος και θέλω να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό. Ήξερα όταν ήρθα ότι θα είναι δύσκολα, καθώς υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός, αλλά εγώ θα δουλεύω κάθε μέρα για να γίνομαι καλύτερος».

Για τους στόχους της ομάδας:
«Κάναμε καλή εμφάνιση και ουσιαστικά πήραμε την πρόκριση στο Κύπελλο Ελλάδας, κόντρα στον ΑΟ Τρίκαλα. Τώρα στρέφουμε την προσοχή στον Λεβαδειακό. Δεν πρέπει να δώσουμε δικαιώματα και να πιέσουμε τον αντίπαλο από το πρώτο λεπτό».

Για το αν επηρεάζει η διακοπή:
«Ο Λεβαδειακός θα κοιτάξει το αμυντικό κομμάτι και θα ψάξει την κόντρα. Όταν παίζεις κόντρα σε κλειστή άμυνα είναι δίκοπο μαχαίρι. Πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος για να μην δεχθείς την κόντρα. Θέλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι και να πάρουμε το τρίποντο».

Για τα εκτός έδρας παιχνίδια:
«Δεν είχαμε σωστή νοοτροπία εκτός έδρας. Το αφήσαμε πίσω μας τον Δεκέμβριο. Πλέον αυτό ανήκει στο παρελθόν και θέλουμε να συνεχίσουμε με αυτό τον τρόπο» .

Για την παρουσία του στην ομάδα:
«Γνώριζα τις δυσκολίες. Αλλά δούλεψα σκληρά και πήρα τις ευκαιρίες μου. Με βοήθησαν πολύ τα παιδιά από την ομάδα. Θέλω να πετύχω πολλά με τον ΠΑΟΚ και να παίξω και στο εξωτερικό που είναι το όνειρο κάθε παίκτη».

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ