ΠΑΟΚ

Λημνιός: "Δεν δίνουμε το 100%, δεν είμαστε αποτελεσματικοί"

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÊÅÑÊÕÑÁ (MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÊÅÑÊÕÑÁ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Δημήτρης Λημνιός παραδέχθηκε ότι οι παίκτες του ΠΑΟΚ δεν έδωσαν το 100% στα πρώτα ματς, απέδωσε τις γκέλες και στην έλλειψη αποτελεσματικότητας και υποσχέθηκε διαφορετική εικόνα στη συνέχεια.

Απο τους παίκτες που έχουν ενεργοποιηθεί από τη μέρα που ανέλαβε τα ηνία του ΠΑΟΚ ο Ραζβάν Λουτσέσκου είναι ο Δημήτρης Λημνιός. Ο νεαρός επιθετικός μίλησε στη NOVA για την κακή ως τώρα πορεία του "Δικεφάλου" και οι απαντήσεις που έδωσε στο γιατί ο ΠΑΟΚ δεν πάει καλά, παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον. Αναλυτικά, όσα είπε:

Για την κατάσταση που περνάει αυτή την περίοδο ο ΠΑΟΚ: "Τα πράγματα αυτή την στιγμή δεν είναι έτσι όπως θα θέλαμε. Δεν έχουμε ξεκινήσει με τον κατάλληλο τρόπο, αλλά είμαστε ΠΑΟΚ. Έχουμε βάλει κάτω τα πράγματα και δουλεύουμε σκληρά στην προπόνηση. Ξέρουμε τι φταίει και πρέπει να το αλλάξουμε αυτό. Πρέπει να μπαίνουμε στο γήπεδο σε κάθε παιχνίδι και τα δίνουμε το 100%, ώστε να γυρίσουμε αυτή την κατάσταση και να πάρουμε αυτό που μας αξίζει".

Για το πού οφείλεται η κατάσταση αυτή: "Αυτό που πιστεύω είναι ότι δεν δίνουμε το 100% του εαυτού μας και δεν είμαστε όσο αποτελεσματικοί θα έπρεπε. Από εκεί και και πέρα αυτή είναι δικιά μας δουλειά, είμαστε ποδοσφαιριστές και πρέπει να το αλλάξουμε αυτό. Έχουμε καταλάβει τι πρέπει να γίνει και θα πρέπει από το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό να πάρουμε την νίκη ώστε να καλυτερέψουν τα πράγματα".

Για το αν μπορεί να υπάρξει μια γρήγορη αλλαγή στην πορεία της ομάδας: "Δεν έχουμε άλλη επιλογή. Χρειαζόμαστε αυτοπεποίθηση. Η ψυχολογία μας δεν είναι και η καλύτερη. Είμαι αισιόδοξος ότι στην πορεία μέσα από στην σκληρή προπόνηση θα γίνουμε καλύτεροι".

Για τις δηλώσεις του κύριου Σαββίδη στο δείπνο που είχαν όλοι μαζί: "Είναι λογικά τα πράγματα που μας είπε ο κύριος Σαββίδης. Είναι πρόεδρος και θέλει η ομάδα του να κερδίζει και να βλέπει ωραίο ποδόσφαιρο. Εμείς δεν έχουμε δώσει αυτό που πρέπει και αυτό προσπαθούμε να διορθώσουμε στις προπονήσεις. Να είναι σίγουρος ότι όλοι μας θα κάνουμε αυτό που χρειάζεται".

Για την πίεση που δέχεται στην ομάδα του ΠΑΟΚ σε σχέση με αυτή του Ατρομήτου: "Ήξερα που έχω έρθει από την πρώτη στιγμή. Ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη ομάδα με βαριά φανέλα. Όποιος παίζει γι’ αυτή την ομάδα πρέπει να τιμάει την φανέλα και να πεθαίνει μέσα στο γήπεδο. Να δίνει το 100%. Ο κόσμος ζητάει να πεθαίνεις μέσα στο γήπεδο και αυτό θα κάνουμε κι εμείς. Ξέρω ότι οι απαιτήσεις είναι υψηλές και η πίεση μεγάλη. Είμαι έτοιμος να ανταποκριθώ σε κάθε πίεση".

Για τον αγώνα του Σαββάτου με τον Παναιτωλικό: "Το μόνο που έχω να πω είναι ότι συμβιβαζόμαστε μόνο με την νίκη και θα μπούμε από το πρώτο λεπτό για να πεθάνουμε μέσα στο γήπεδο και να πάρουμε τους βαθμούς".

Για την ομάδα του Παναιτωλικού: "Είναι μια καλή ομάδα. Μπροστά έχει καλούς και ποιοτικούς παίκτες. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και στην άμυνα από το πρώτο λεπτό, να μην δεχτούμε κάποια φάση, γιατί αν αφήσουμε χώρο στον αντίπαλο είναι επικίνδυνος".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ