ΠΑΟΚ

Λεβερκούζεν για Κρέσιτς

Λεβερκούζεν για Κρέσιτς
INTIME SPORTS

Η ομάδα που θα συνεχίσει την καριέρα του ο Κώστας Σταφυλίδης βρίσκεται πίσω από την... φυγή του Ντάριο Κρέσιτς από τον ΠΑΟΚ. Έλυσε το συμβόλαιό του με τον "Δικέφαλο" ο ποδοσφαιριστής

Ο Ντάριο Κρέσιτς αποτελεί παρελθόν από τον ΠΑΟΚ και έχουμε γράψει πως για τον Κροάτη υπάρχει ενδιαφέρον από την Γερμανία.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ομάδα που θέλει τον τερματοφύλακα του "Δικεφάλου" είναι η Λεβερκούζεν, η οποία ήδη έχει κάνει δικός της τον Κώστα Σταφυλίδη (σ.σ. θα αγωνίζεται φέτος στον ΠΑΟΚ πάντως).

Ο συγκεκριμένος σύλλογος αναμένεται να είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του Κρέσιτς, του οποίου το συμβόλαιο θα είναι διάρκειας δύο ετών, με οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο (αυτό θα γίνει με ιδιωτικό συμφωνητικό καθώς ως γνωστόν η FIFA δεν αναγνωρίζει τις οψιόν ανανέωσης).

Αυτό που απομένει για την οριστική μετακίνηση του Κρέσιτς στην γερμανική ομάδα είναι να ρυθμιστούν κάποιες οικονομικές λεπτομέρειες, η συμφωνία του όμως με τον συγκεκριμένο σύλλογο θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Μάλιστα το Σάββατο έλυσε την συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι λύθηκε κοινή συνεναίσει το συμβόλαιο του Dario Kresic. Ευχαριστούμε τον ποδοσφαιριστή για την προσφορά του και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ