ΠΑΟΚ

Λεοντιάδης: "Και 5-0 να ήμασταν, θα γινόταν 5-6 το σκορ"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ MOTIONTEAM

Ο Μιχάλης Λεοντιάδης μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό και τα έβαλε με όλους στον ΠΑΟΚ για την ήττα από τον Ατρόμητο. Η αναφορά σε Τζαβέλλα, Κάνιας και Ίβιτς.

Ο παλαίμαχος άσος του ΠΑΟΚ, Μιχάλης Λεοντιάδης, μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό της συμπρωτεύουσας "Arena fm" και μεταξύ άλλων τόνισε για την ήττα-σοκ από τον Ατρόμητο με 4-3 στην Τούμπα:

"Πώς να είμαι καλά; Είδα το ματς κι αυτά δε γίνονται πουθενά. Τι να πω; Θα τρελαθούμε. Ο Τζαβέλας τον αφήνει μόνο του να πάρει κεφαλιά τον αντίπαλο. Δε γίνονται ούτε στο σινεμά. Τον αφήνεις φανερά να πάρει κεφαλιά. Πώς δε θα σε βρίσει ο κόσμος; Αυτός είναι ο ΠΑΟΚ; Να κλείσουμε δηλαδή το συμβόλαιό μας και μετά δε μας νοιάζει; Με κουτσούς εμείς βγαίναμε UEFA. Αυτό είναι το θέμα; Τι να πω; Και 5-0 να ήμασταν θα γινόταν 5-6 το σκορ".

Εν συνεχεία, ανέφερε πως "στη φάση του Κάνιας τον δικαιολογώ. Σκέφτεσαι μόνο να μη φας γκολ. Όταν το δω μετά μπορεί να πω έκανα βλακεία. Είναι απόφαση σε κλάσμα δευτερολέπτου. Αυτός ο Λέοβατς κοιτάει τον παίκτη. Κλείσ’ τον τουλάχιστον. Δε θέλω να πω άλλα. Δε θέλω να πάει αλλού το μυαλό μου. Η άμυνα αυτή έλεγε βάλτε μου γκολ. Στο 70' κερδίζεις 3-1 και παίζεις με τον Ατρόμητο. Είναι δραματική η κατάσταση".

Για τον Ίβιτς, τόνισε: "Εσύ ρε Ίβιτς ποιο μπροστά δεν τα καταλάβαινες; Μακάρι να τους καθαρίσει τώρα. Να βγει να πει ποιοι είναι και να τελειώνουμε. Ασ' τους εκτός 18άδας. Μην το δω πάλι αρχηγό την Κυριακή και γυρίσει το κεφάλι μου. Αν η μπάλα στη φάση του Κάνιας έχει περάσει τη γραμμή δεν είναι πέναλτι και κόκκινη".

Πηγή: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ