ΠΑΟΚ

Λάουντρουπ: "Θέλω να κάνω κάποια άλλα πράγματα..."

Λάουντρουπ: "Θέλω να κάνω κάποια άλλα πράγματα..."
Λάουντρουπ

Ο Μίκαελ Λάουντρουπ με δηλώσεις του έμμεσα δείχνει πως δεν είναι τόσο "ζεστός" για να παραμείνει στη Λεκβίγια. Τι αναφέρουν οι Δανοί για τον Ιβάν Σαββίδη

Δηλώσεις του Μίκαελ Λάουντρουπ φιλοξενούν οι Δανοί και ο τελευταίος μιλάει για την Λεκβίγια (ομάδας του Κατάρ στην οποία ήταν φέτος) και για τα σχέδια του. Αναλυτικά όσα είπε (όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα ekstrabladet.dk)

" Δεν ξέρω πραγματικά τι χρειάζομαι τώρα. Εκατσα ήδη ένα χρόνο στη Λεκβίγια και δεν μπορώ να είμαι εδώ προπονητής για πολύ καιρό ακόμη γιατί θέλω να κάνω και κάποια άλλα πράγματα. Oταν υπέγραψα στην Λεκβίγια, είπα πως δεν θα μείνω για πολύ και πως πιθανόν να είναι ένας από τους τελευταίους σταθμούς μου. Τώρα πρέπει να δω τι θα κάνω μετά το καλοκαίρι. Δεν μου αρέσει να είμαι το νούμερο δύο ή το νούμερο τρία. Φιλοδοξώ να είμαι σε ομάδες κορυφής και να παλεύω για την πρώτη θέση".

Οι "τοποθετήσεις" του Λάουντρουπ αν μη τι άλλο αφήνουν παράθυρο συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ με την έννοια πως δεν δείχνει τόσο "ζεστός" να παραμείνει στο Κατάρ ενώ να σημειωθεί πως στο δημοσίευμα αναφέρεται πως υπάρχει η προοπτική του "Δικεφάλου" για τον Δανό, τονίζεται πως στους "ασπρόμαυρους" είναι ο Φρανκ Αρνεσεν και πως αυτό ενδεχομένως να παίξει τον ρόλο του.

"Σαββίδης ο βασιλιάς του καπνού που δελεάζει τον Λάουντρουπ"

Αναφορά στο επιχειρηματικό προφίλ του Ιβάν Σαββίδη έχουν οι Δανοί. Τονίζεται πως " ο κυνικός βασιλιάς του καπνού, Ιβάν Σαββίδης, μετά την αγορά του Φρανκ Αρνεσεν, δελεάζει τον Λάουντρουπ"ενώ για τον Αρνεσεν γράφεται πως " δέχθηκε να δοκιμάσει την τύχη του σε μία χώρα καταχρεωμένη, όπου σπάνια κάποιος μπορεί να αισθάνεται σίγουρος ότι ο μισθός θα έρχεται στην ώρα του". Επισημαίνεται ακόμη πως ο ομογενής επιχειρηματίας πλήρωσε τα χρέη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προς το Δημόσιο και πως τα χρήματά του "έχουν τραβήξει ονόματα, όπως του πρώην αναπληρωματικού τερματοφύλακα της Λίβερπουλ, Σαρλ Ιτάνζ, του Ρουμάνου αμυντικού, Ραζβάν Ρατς και του Πορτογάλου στόπερ, Ρικάρντο Κόστα. Δεν κατάφερε, ωστόσο, ακόμη να κατακτήσει κάποιο πρωτάθλημα". Τέλος υπογραμμίζεται πως με τον Φρανκ Αρνεσεν και τον Μίκαελ Λάουντρουπ στην ομάδα, ο Σαββίδης μπορεί να ελπίζει ότι αυτοί μπορούν να "πάνε" τον ΠΑΟΚ στην κορυφή.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ