ΠΑΟΚ

Λάμπρου: "Μου δίνουν ώθηση τα μηνύματα των οπαδών του ΠΑΟΚ"

ΝΕΟΙ Κ21 / ΕΛΛΑΔΑ - ΚΡΟΑΤΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM / EUROKINISSI)
ΝΕΟΙ Κ21 / ΕΛΛΑΔΑ - ΚΡΟΑΤΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Λάζαρος Λάμπρου σχολίασε τα σενάρια επιστροφής του στην Τούμπα τον Ιανουάριο, ενώ αναφέρθηκε και στην μάχη που γίνεται στην κορυφή του πρωταθλήματος. Τι δήλωσε ο Ευθύμης Κουλούρης

Θετική ήταν η παρουσία του Λάζαρου Λάμπρου στο παιχνίδι της εθνικής Ελπίδων. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός έκανε δηλώσεις μετά τη λήξη του αγώνα στην Τούμπα και σχολίασε τα σενάρια επιστροφής του στον ΠΑΟΚ τον Ιανουάριο.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

Για το 1-1 με τους Κροάτες: "Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ισοδύναμες ομάδες αν και νομίζω ότι εμείς παρουσιαστήκαμε πιο έτοιμοι. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες ωστόσο μία ατυχία στο τέλος έφερε την ισοφάριση".

Για τα όσο ακούγονται για το μέλλον του: "Πολλά ακούγονται, όμως εγώ προτιμώ να μείνω στο σήμερα. Είμαι παίκτης του Πανιωνίου και δίνω τον καλύτερο μου εαυτό. Από εκεί και πέρα, ότι έρθει θα είναι καλό".

Για τα μηνύματα που του στέλνουν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ: "Όντως, παίρνω αρκετά μηνύματα και αυτό είναι κάτι που μου δίνει ώθηση και με κάνει να προσπαθώ ακόμα περισσότερο".

Για τη μάχη κορυφής στη Super League: "Πιστεύω ότι και οι ομάδες πλην Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ έχουν ανέβει αρκετά, βρίσκονται σε καλό επίπεδο και αυτό άλλωστε φαίνεται και στην βαθμολογική κατάταξη".

Κουλούρης: "Θα γίνουμε καλύτεροι στη συνέχεια"

Ο Ευθύμης Κoυλούρης έκανε δήλωση αποκλειστικά για την πορεία της εθνικής Ελπίδων. Συγκεκριμένα, τόνισε: "Ηταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Η Κροατία είναι μία πολύ δυνατή ομάδα παραδοσιακά σε αυτές τις ηλικίες. Και οι δύο ομάδες έχουμε σημαντικά παιχνίδια μπροστά μας, ήταν το πρώτο παιχνίδι και έχουμε άλλο ένα σημαντικό στην έδρα τους. Πιστεύω πως θα γίνουμε ακόμα καλύτεροι, δουλεύουμε πολύ καλά με τον κ. Νικοπολίδη και στο τέλος θα πετύχουμε τον στόχο μας που είναι να πάμε στην Ιταλία".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ