ΠΑΟΚ

Κυριάκος: "Τιμά την ΑΕΚ η απόφαση της"

CHAMPIONS LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÌÐÅÍÖÉÊÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
CHAMPIONS LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÌÐÅÍÖÉÊÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Η πρώτη αντίδραση του ΠΑΟΚ στην ανακοίνωση της Ένωσης ήρθε με μια δήλωση του αντιπροέδρου του Δικεφάλου, Κυριάκου Κυριάκου, που κάνει λόγο για νέες συνθήκες στην αντιπαλότητα των ομάδων.

Με μια δήλωση του Κυριάκου Κυριάκου ως εκπροσώπου της διοίκησης η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αντέδρασε ο Δικέφαλος στην ανακοίνωση της ΑΕΚ με την οποία η Ένωση αποποιήθηκε του δικαιώματος να καταθέσει ένσταση για το χθεσινό ντέρμπι. Σε αυτήν τονίζει ότι η απόφαση της ΑΕΚ μπορεί να δημιουργήσει νέες συνθήκες στην αντιπαλότητα των ομάδων που θα περιορίζεται μόνο μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Η διοίκηση του ΠΑΟΚ με τη δήλωση του εκπροσώπου του ζητά συγνώμη από τους φίλους της ομάδας που όπως αναφέρει χαρακτηριστικά: "Έπρεπε να υποστούν τέτοια πληγή στο σώμα του Συλλόγου".

" Είναι προς τιμήν της ΠΑΕ ΑΕΚ που δεν άσκησε το δικαίωμα της ένστασης που νόμιμα είχε. Χωρίς περιστροφές, συμψηφισμούς και "ναι μεν αλλά" οφείλουμε να αναγνωρίσουμε ότι η απόφασή της αυτή συμβάλλει στο να επικεντρωθούμε όλοι σε ένα νέο πνεύμα αντιπαλότητας που θα περιορίζεται στις 4 γραμμές, στο ίδιο μέρος που πρέπει να κερδίζονται ή να χάνονται οι βαθμοί. Αυτό δεν μειώνει το μέγεθος της δικής μας αβλεψίας. Κι επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια σε τέτοιες στιγμές, είναι προφανές ότι όσοι δεν μεγαλώνουμε με τους ίδιους ρυθμούς που μεγαλώνει ο ΠΑΟΚ στα χέρια του Ιβαν Σαββίδη, οφείλουμε να μείνουμε πίσω. Συγγνώμη από τους φιλάθλους μας που έπρεπε να υποστούν μια τέτοια "πληγή" στο σώμα του Συλλόγου" αναφέρει στη δήλωση του ο Κυριάκος Κυριάκος.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ