ΠΑΟΚ

Κυριάκος: "Ο ΠΑΟΚ είναι μόνος του και έχει τα συμφέροντά του"

Κυριάκος: "Ο ΠΑΟΚ είναι μόνος του και έχει τα συμφέροντά του"
Κυριάκος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος, μίλησε για τον Ιβάν Σαββίδη και την στάση που έχει κρατήσει όλο αυτό το διάστημα, σχολίασε τα δημοσιεύματα για τις σχέσεις Σαββίδη- Μαρινάκη, ενώ αναφέρθηκε και στην φιλοξενία προς τον Ολυμπιακό.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος, μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό "ArenaFM 89.4" αναφορικά με τα λόγια του Ιβάν Σαββίδη αλλά και την στάση που έχει κρατήσει όλο αυτό το διάστημα. Σχολίασε τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ τα έχει βρει με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ενώ αναφέρθηκε και στην φιλοξενία του Ολυμπιακού.

Αναφορικά με την τοποθέτηση του Ιβάν Σαββίδη μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, σχολίασε: "Αισθάνομαι άβολα να κάνω διευκρίνιση πάνω σε ξεκάθαρες δηλώσεις. Ανεξάρτητα αν ο κ.Σαββίδης με τον κ.Μελισσανίδη μιλήσουν μεταξύ τους και συμφωνήσουν, έχουν μια κοινή άποψη στο πρόσωπο του Βαγγέλη Γραμμένου. Ο κ.Σαββιδης πολύ πριν κατατεθεί η υποψηφιότητα του Βαγγέλη Γραμμένου, είχε πει ότι θέλει ο επόμενος πρόεδρος της ΕΠΟ να είναι από την Θεσσαλονίκη και τον είχαν χλευάσει κυρίως από τα Αθηναϊκά μέσα. Δεν υπάρχει κάποια ανακολουθία σε όλα αυτά που λέει ο κ. Σαββίδης ή κάτι που να χρειάζεται διευκρίνιση. Από εκεί και πέρα οι ομάδες είναι μόνες τους, ο ΠΑΟΚ είναι μόνος του και έχει τα συμφέροντπά του".

Για τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι ο Σαββίδης τα έχει βρει με τον Μαρινάκη, είπε: "Αυτά είναι εκ του πονηρού, όποιος τα λέει. Είναι πολύ βολικό σαν δημοσίευμα για οποιονδήποτε θέλει να κάνει κακό στον κ.Σαββίδη. Ο κ.Σαββίδης είχε την πιο ξεκάθαρη στάση από όλους, για το ποιες είναι οι αρχές του για το ελληνικό ποδόσφαιρο και το ποια πράγματα ήταν ανοιχτός σε μια διαδικασία εξομάλυνσης . Ο κ. Σαββίδης δεν είχε πρόβλημα να συναντηθεί και με τους τέσσερις και είχε ζητήσει πλήρη κάθαρση για όλες τις υποθέσεις που εκκρεμούν. Εγώ καλώ τον κόσμο του ΠΑΟΚ να βλέπει την διαδρομή του κ.Σαββίδη, τα λόγια του κ.Σαββίδη, έστω και αν έρχονται σε εποχές που κάποιοι προσπαθούν να τον βγάλουν τρελό ή να τον χλευάσουν. Με την επιμονή του όμως που είναι παροιμιώδης, φτάνει τα πράγματα σε ένα σημείο να δικαιώνονται τα λεγόμενα του στο 100%".

Στην συνέχεια πρόσθεσε: "Ο κ .Σαββίδης έχει ένα ξεκάθαρο όραμα για το ελληνικό ποδόσφαιρο και το λέει από τότε που οι συνθήκες δεν ήταν ώριμες. Ο ίδιος βοήθησε για να γίνουν ώριμες οι συνθήκες".

Για τις διαμαρτυρίες του Ολυμπιακού για την φιλοξενία: "Αυτό που είδα ήταν μια διαμαρτυρία, ένα ειρωνικό ποστάρισμα σχετικά με το σπασμένο τζάμι του λεωφορείου, το οποίο θεωρώ ότι ήταν άδικο να εμπλέξει την Τούμπα. Θέλω να πιστεύω ότι μετά το τέλος του αγώνα και εκείνη κατάλαβαν ότι ήταν ένα άριστα οργανωμένο ντέρμπι χωρίς το παραμικρό παρατράγουδο και μια άψογη φιλοξενία. Το ότι το λεωφορείο πέρασε από κατοικημένες περιοχές και κάποιος από ένα μπαλκόνι πέταξε κάτι , αυτό δεν νομίζω ότι είναι ευθύνη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ".

Για το τι σημαίνει αυτή η νίκη για τον ΠΑΟΚ, τόνισε: "Ήταν μια σπουδαία συνέργεια, ομάδας και κόσμου. Η εφαρμογή του συνθήματος «πω πω λαός και τι ομάδα». Δεν θέλω να κάνω λαϊκισμό , αλλά ήταν από τις λίγες φορές με τέτοιο sold out, που η κερκίδα είχε παλμό και βοήθεια στην ομάδα σε διάρκεια. Σε δύσκολες στιγμές η ομάδα βρήκε υποστήριξη από την κερκίδα και για μένα αυτό ήταν το πιο ωραία συναίσθημα. Ο ΠΑΟΚ χτίζει μια ομάδα πρωταθλητισμού και φαίνεται ότι είμαστε πιο κοντά στο να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα από ότι τα προηγούμενα χρόνια. Είναι μεγάλη προίκα να ξέρεις ότι αυτά τα παιδιά μπορούν να σηκώσουν το βάρος του πρωταθλητισμού".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ