ΠΑΟΚ

Κυριάκος: "Να ζήσουμε να θυμόμαστε την ΕΕΑ"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Κυριάκος Κυριάκος EUROKINISSI SPORTS

Το μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος, στρέφει τα βέλη του κατά της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού και του πολιτικού της προϊστάμενου, Λευτέρη Αυγενάκη.

Με μια ανάρτηση του στην προσωπική του ιστοσελίδα στο facebook ο Κυριάκος Κυριάκος σχολιάζει την σημερινή απόφαση του CAS κάνοντας λόγω για μια "νεκρή" πλέον Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού – "να ζήσουμε να τη θυμόμαστε" αναφέρει χαρακτηριστικά- και ζητώντας την παραίτηση του Υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη.

"Πέρα από την απόφαση, η ανακοίνωση του CAS είναι ντροπιαστική για τους Έλληνες δικαστές που κρύφτηκαν πίσω από μια ουσιαστικά «νεκρή» πια επιτροπή.

Τους κατηγορεί για υπεκφυγή και τους υποχρεώνει να δικάσουν την ουσία της υπόθεσης. Για όσους αμφισβητούν το κατά πόσο είναι νίκη αυτή, ας ρωτήσουν τους ίδιους «νομικά καταρτισμένους» που μας φλόμωσαν 3 μήνες τώρα για τελεσίδικες δήθεν αποφάσεις. Με την ίδια «νομική κατάρτιση» ας ξεπεράσουν την αμηχανία και ας απαντήσουν για το τι σημαίνει η σημερινή απόφαση για την ελληνική δικαιοσύνη.

Όσοι δεν έδειξαν προσωπικότητα να δικάσουν, οι κκ Φιλόπουλος και Βρυώνης κυρίως, νομίζω ότι ήδη πρέπει να έχουν παραιτηθεί.

Επιπλέον, να ζήσουμε να θυμόμαστε την ΕΕΑ. Η σημερινή απόφαση είναι ένα δεδικασμένο που μετατρέπει την κυρία Μαρούπα κάτι σαν σε διακοσμητικό μπρελόκ. Ο πολιτικός προϊστάμενος της επιτροπής, ο κουμπάρος του προέδρου της, οφείλει να παραιτηθεί γιατί ακολουθούν και άλλες ντροπές.

Όσοι τελεσίδικα πια άσκησαν πλημμελώς τα καθήκοντά τους, θα λογοδοτήσουν όπου ο καθένας πρέπει.

Τέλος, είναι κρίμα που τα στελέχη του Ολυμπιακού που τρέχουν αυτή τη σκευωρία κινδυνεύουν να μην πάρουν κομμάτι της επιτυχίας από τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές τους. Ήταν ο προφανής τους στόχος. Να θολώσουν μια αγωνιστική επιτυχία με τη διοικητική τους παρέμβαση, ώστε το πρωτάθλημα να εξακολουθεί να ανήκει πρώτα στα γραφεία και μετά στο γήπεδο.

Αν μετράει ο λόγος μου, τους αξίζει ένα κομμάτι από το πριμ. Γιατί εμείς -κι αυτό είναι αυτοκριτική- δεν καταφέραμε να αφήσουμε την ομάδα ανεπηρέαστη από την αναμπουμπούλα που προσπάθησαν να προκαλέσουν.

Ωστόσο να θυμούνται κάτι που έχουμε αποδείξει τα τελευταία χρόνια πολύ πειστικά. Μπορεί να σκοντάψουμε, αλλά συνήθως σηκωνόμαστε πιο έτοιμοι, πιο έμπειροι και πιο αποτελεσματικοί.

Τα απομεινάρια κάθε λογής παράγκας έκαψαν και τα τελευταία «κανονάκια» τους…". αναφέρει το στέλεχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Δείτε την ανάρτησή του:

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ