ΠΑΟΚ

Κυριάκος: "Μόνοι μας, για να σταματήσουμε τη νηστεία"!

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος κάνει λόγο για τις κρίσιμες 40 ήμερες του ΠΑΟΚ για να σταματήσει η... νηστεία από τα Πρωταθλήματα και αναφέρεται σε όσους (δεν) χαίρονται αν ο Δικέφαλος το καταφέρει.

Η έναρξη της Σαρακοστής αποτέλεσε την αφορμή για να προχωρήσει σε ένα σχόλιο με διάφορα μηνύματα, ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος. Το θέμα; Τι άλλο απ' την κορύφωση της προσπάθειας του ΠΑΟΚ να κατακτήσει τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδας μετά από 33 χρόνια.

Αναλυτικά, το μήνυμα του:

"Καλή Σαρακοστή σε όλο τον κόσμο!

Οι επόμενες 40 μέρες είναι για εμάς κρισιμότατες για να σταματήσουμε τη...νηστεία από τα Πρωταθλήματα! Και είναι δουλειά δική μας, της οικογένειάς μας να το πετύχουμε! Εμείς κι ο κόσμος μας...

Όσοι περιμένατε ότι θα χαρεί κανένας άλλος, κανένας "αντικειμενικός αναλυτής" ποδοσφαίρου για το ότι ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στη διεκδίκηση του τίτλου μετά από 33 χρόνια, επιστρέψτε στην πραγματικότητα!

Τον Έλληνα δεν τον ξεβολεύεις εύκολα. Εμπιστεύεται αυτό που ξέρει. Και το εδώ... γαλατικό χωριό μας, τους ενδιαφέρει να παραμείνει "ερωτικό", μακριά κι αγαπημένο, ίσως για κανένα συναισθηματικό συλλαλητήριο, φτωχός συγγενής...

Και να σας πω την αλήθεια, ό,τι κι αν πετύχουμε στο τέλος, γουστάρω που θα το έχουμε κάνει μόνοι μας!".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ