Κυριάκος: "Η δικαστής είχε προαποφασίσει..."

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος, ανέλυσε τις σκέψεις που επικρατούν στον "Δικέφαλο" μετά την απόφαση της Πρωτοδίκη, Μαρίας Σκολαρίκη και τόνισε ότι περιμένουν μία δίκαιη εκδίκαση στην έφεση.

Στον επίσημο ΠΑΟΚ υπάρχει εκνευρισμός μετά την απόφαση της Πρωτοδίκη, Μαρίας Σκολαρίκη με την οποία το ντέρμπι κατακυρώθηκε υπέρ του Ολυμπιακού και αφαιρέθηκαν τρεις βαθμοί από τον ΠΑΟΚ.

Εκφράστηκε με τις δηλώσεις του υπευθύνου επικοινωνίας, Κυριάκου Κυριάκου στο κανάλι "Ε". Αρχικά, τόνισε:

"Πρόκειται για μια επισημοποίηση μιας προαποφασισμένης διαδικασίας. Για εμάς αυτό είναι το προφανές. Αυτό συνέβη. Όταν καταλαγιάσει λίγο το οπαδικό συμφέρον και το οπαδικό μίσος ή η έχθρα, θα καταλάβουν όλοι σε τι διαδικασίες θα μπει το ποδόσφαιρο από μια τέτοια απόφαση.

Λέμε προαποφασισμένη τη διαδικασία, κάποιοι την αναφέρουν στημένη για πολλούς λόγους γιατί ανατρέπεται με δεδικασμένο πια το φύλλο αγώνα που συντάσσονται μετά τα παιχνίδια, όπως αυτό που συνέταξε ο Αρετόπουλος, δίνοντας του το δικαίωμα να στρογγυλέψει ή να κατευθύνει όπως θέλει με ένα δεύτερο συμπληρωματικό report, το τι συνέβη στον αγώνα, ενώ είχε όλο το χρόνο να το κάνει σε πρώτη φάση.

Του ζητήθηκε πολύ συγκεκριμένα να απαντήσει σε πολύ συγκεκριμένες ερωτήσεις. Στην ουσία σήμερα, μετά από την κατάθεση των υπομνημάτων που μας ζητήθηκε και οι δικηγόροι μας έκαναν μια καταπληκτική δουλειά να αναλύσουν το δικό τους σκεπτικό σε 46 σελίδες, σήμερα το πρωί - λοιπόν- η κα. Σκολαρίκη, η δικαστής πήρε το υπόμνημα των 46 σελίδων του ΠΑΟΚ, δεν γνωρίζω πόσο μπορεί να είναι το υπόμνημα του Ολυμπιακού, δεν νομίζω πάντως ότι είχε να πει πολλά επί της ουσίας. Με 50φεύγα σελίδες υπομνήματα, έβγαλε μια απόφαση 20 σελίδων μέσα σε λίγες μόνο ώρες.

Αυτό και μόνο δείχνει ότι είχε αποφασίσει τι θα κάνει. Φάνηκε από την εκδίκαση της Παρασκευής. Πέρα από οπαδικές έχθρες, θα καταλάβουν όλοι και θα το βρουν μπροστά τους τι πάει να δημιουργηθεί σήμερα. Από κει και πέρα, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ως οφείλει θα κάνει την έφεση και μετά ευελπιστούμε ότι θα γίνει μια δίκη επί της ουσίας. Περιμέναμε ότι αυτό το Πρωτοβάθμιο Όργανο δεν θα πάει καλά, το καταλάβαμε από την Παρασκευή.

Περιμένουμε όμως η έφεση να είναι δικαιότερη και πιο πολύ επί της ουσίας. Ευελπιστούμε πως και η κοινή λογική και οι κανονισμοί θα εφαρμοστούν πιστά, ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να είναι υπόλογος, να καταδικαστεί για ένα κομματάκι χαρτί...".

Σε ό,τι έχει να κάνει με τις επόμενες κινήσεις δεν "άνοιξε τα χαρτιά" του ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα, τόνισε όταν ρωτήθηκε σχετικά για τις επόμενες κινήσεις, σημείωσε:

"Χρειάζεται ψυχραιμία αρχικά γιατί λαμβάνουμε πολλά μηνύματα οργής, υπάρχει σαφώς πολύ μεγάλος εκνευρισμός, ο οποίος απλά σήμερα με την επισημοποίηση της απόφασης, εκδηλώθηκε.

Όλοι είχαμε μέσα μας μια κρυφή ελπίδα πως η κα. Σκολαρίκη θα θυμηθεί τις νομικές της γνώσεις για να δικάσει δίκαια, δεν το διαπιστώσαμε, ενδεχομένως να είναι και μια κακή ημέρα δική της αλλά και όλης της υπόλοιπης διαδικασίας.

Επαναλαμβάνω πως εμείς επί της ουσίας αμφισβητούμε ότι τραυματίστηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού από το χαρτάκι που έπεσε από την κερκίδα, απ' όλες τις λήψεις και τα βίντεο, ειδικά στο σημείο που δείχνει τραυματισμό ο Ολυμπιακός, δεν έχει βρει σε καμία περίπτωση. Δεν μας άφησε και ιδιαίτερα να τοποθετηθούμε στη δίκη επ' αυτού, το θεώρησε πρωτοφανές ένα πράγμα που ακουγόταν μια εβδομάδα.

Θεωρούμε πως με μια ξεκάθαρη προσπάθεια θεατρική, ο Ολυμπιακός είχε και αυτός προαποφασίσει τις ενέργειές του, αν δεν ήταν αυτό, κάποιος μπορεί να πετούσε κάτι από τους ξηρούς καρπούς του, να "χτυπούσε" κάποιον και να πήγαινε στην εντατική.

Επειδή όλα χρειάζονται σοβαρότητα και επειδή δεν πρέπει να γελοιοποιούμε ούτε τον εαυτό μας πρώτα απ΄όλα, θα το καταλάβουν όλοι τι πήγε να συμβεί και φαντάζομαι θα το καταλάβουν με την επανόρθωση της απόφασης στην έφεση, γιατί δεν μπορεί να χωρέσει ο νους μου ότι θα γίνει κάτι διαφορετικό...".

Photo credits: eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Αιχμηρό μήνυμα στην ΑΕΚ από τον Γιώργο Σαββίδη
ΠΑΟΚ: Έφεση και "αναμενόμενη απόφαση με βάση τη στημένη διαδικασία"
Η νέα βαθμολογία στην κορυφή μετά την τιμωρία του ΠΑΟΚ
Αφαίρεση 3 βαθμών για ΠΑΟΚ, κλειστή η Τούμπα με ΑΕΚ
 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Το Λαύριο χρωστάει κάτι στον πατέρα μου

Το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι στην ιστορία της ομάδας, είχε τη δική του ξεχωριστή σημασία.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24