ΠΑΟΚ

Κυριάκος: "Εύχομαι γρήγορη πνευματική ανάρρωση στους εμπνευστές του πανό"

Κυριάκος: "Εύχομαι γρήγορη πνευματική ανάρρωση στους εμπνευστές του πανό"
EUROKINISSI

Στο πανό κατά της οικογένειας Σαββίδη στάθηκε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος, μετά από την ήττα από τον Ολυμπιακό, ενώ σχολίασε και τα θετικά από τον αγώνα.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος, σχολίασε μέσω facebook την ήττα από τον Ολυμπιακό στο Φάληρο, καθώς και το χυδαίο πανό κατά της οικογένειας Σαββίδη που εμφανίστηκε δύο φορές στις κερκίδες του "Γεώργιος Καραϊσκάκης", κάνοντας λόγο για "ψυχική ανάρρωση στους εμπνευστές".

Το μήνυμά του στο facebook

"Αυτό το ματς πρέπει να ξεχαστεί χθες αν είναι δυνατόν και το ίδιο θα έλεγα αν είχε τελειώσει 1-1 ή και 0-1. Έτσι προχωράς και παίρνεις πρωτάθλημα. Όσα χρόνια έρχομαι σ' αυτό το γήπεδο, δεν θυμάμαι τον Ολυμπιακό να κάνει καθυστερήσεις με τα ball boy ή να πανηγυρίζει με 'όλε' μια νίκη επί του ΠΑΟΚ.

Αυτή είναι μια πρώτη μικρή νίκη του φετινού ΠΑΟΚ, που όμως πρέπει πρώτα να γίνει συνείδηση στην ομάδα μας. Μας φοβούνται, πιο πολύ απ´όσο έχουμε πιστέψει στον εαυτό μας. Η πίστη θα φέρει τον τίτλο.

Όσο για τον διαγωνισμό των πιο σιχαμένων μυαλών, μάλλον τον κερδίζουν τα φαβορί...

Εγώ τους εύχομαι γρήγορη πνευματική και ψυχική ανάρρωση στους εμπνευστές του πανό. Όσοι τους ανέχονται δίπλα τους και ανάμεσά τους, είναι συνυπεύθυνοι".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ