ΠΑΟΚ

Κυριάκος: "Αφελείς θιασώτες του εσκομπαρισμού"

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
Κυριάκος, Λουτσέσκου MOTIONTEAM

Τα διαιτητικά λάθη στους αγώνες του ΠΑΟΚ, υπό το πρίσμα του υπεύθυνου επικοινωνίας του Δικεφάλου, Κυριάκος Κυριάκος.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος, με ανάρτησή του στο Facebook έστειλε μήνυμα σε "θιασώτες του εσκομπαρισμού" όπως τους χαρακτηρίζει και έκανε το δικό του ταμείο για τις φάσεις στις οποίες υπήρξαν διαιτητικά λάθη στους αγώνες του Δικεφάλου.

"Αφελείς θιασώτες του εσκομπαρισμού, που η μόνη τους πολιτική συνείδηση είναι τα «φιλόπτωχα συσσίτια» και οι «εξαγορασμένες» ψήφοι της γειτονιάς τους, μας τα έχουν κάνει ζέπελιν με το αφήγημα της κυβερνητικής παρέμβασης υπέρ του ΠΑΟΚ, που το πετούν στον ανεμιστήρα κι όπου πιάσει...

Επειδή τυγχάνουν και επικοινωνιακοί μέντορες σε κοτζάμ ομίλους ΜΜΕ, όταν τελειώσουν με την πλήρη κομματικοποίηση του συλλόγου τους -την οποία οι no politica παρακολουθούν φιμωμένοι- ας ασχοληθούν πέρα από τα ματς του ΠΑΟΚ και με κανένα σοβαρούτσικο θεματάκι, όπως οι παιδεραστίες φερ´ ειπείν... Ίσως χωράει σε κανένα από τα μέσα που «πείθουν»...

Γιατί όντως οι μαϊμούδες έχουν ωραίο χαμόγελο όταν αντιλαμβάνονται πως παραμένουν πιο κοντά στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια από εκείνους που τις χρησιμοποιούν.

ΥΓ. Το ότι ο ΠΑΟΚ είναι η μόνη πρωτοπόρος ομάδα στην Ευρώπη την τελευταία δεκαετία με 25 χοντρά σφυρίγματα κατά (πέναλτι σε Ατρόμητο, πέναλτι που δεν δόθηκε με τον Άρη, οφσάιντ γκολ από Άρη τα πιο χοντρά που στοίχισαν και τους 4 από τους 6 βαθμούς που έχει χάσει ο ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα) και 2,5 υπέρ (χέρι Βιεϊρίνια στη Λαμία στο 11’, αυστηρό πέναλτι -αν το θέλετε έτσι- στον Πρίγιοβιτς με την Τρίπολη, χέρι Σάχοφ στην ΑΕΚ που δεν έδωσε ξένος διαιτητής) και παρόλα αυτά έχει 9 περισσότερους κερδισμένους βαθμούς στο γήπεδο από τον πρωταθλητή... τελικών προσπαθειών Ιανουαρίου, είναι μια λεπτομέρεια που θα τη διαβάσετε λιγότερο κι από την είδηση της καταδίκης για παιδεραστία σε συγκεκριμένα αδέσμευτα ΜΜΕ", αναφέρει το ποστάρισμα του υπεύθυνου επικοινωνίας του ΠΑΟΚ.

Δείτε το εδώ:

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ