ΠΑΟΚ

Κωνσταντινίδης: "Δεν γίνεται να τα βάψουμε μαύρα"

EUROPA LEAGUE / ÓÕÍ ÔÕÐÏÕ ÔÏÕ ÐÁÏÊ (MOTION TEAM)
EUROPA LEAGUE / ÓÕÍ ÔÕÐÏÕ ÔÏÕ ÐÁÏÊ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης προσπάθησε να εξηγήσει τι πήγε στραβά μέχρι τώρα για τον ΠΑΟΚ και έδωσε το σύνθημα για επανεκκίνηση μέσω Κέρκυρας και πρωταθλήματος.

Αν και δεν έχει χρόνο συμμετοχής μέχρι τώρα, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης ήταν αυτός που μίλησε πρώτος στην κάμερα της NOVA μετά τον αποκλεισμό από την Έστερσουντ και ενόψει του αγώνα με την Κέρκυρα.

Αναλυτικά, όσα είπε:

Για τον αποκλεισμό από την Έστερσουντ: "Ακόμα δεν έχουμε καταλάβει τι έχει γίνει. Θέλαμε να αγωνιστούμε για μία ακόμα χρονιά στους ομίλους του Europa League. Δεν πήγε τίποτα καλά. Δεν δείξαμε ότι το θέλαμε περισσότερο από τον αντίπαλο, ο οποίος ήταν πολύ καλύτερος και στα 90 λεπτά και ιδιαίτερα στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα και δίκαια θα παίξει στην επόμενη φάση. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι πλέον. Πρέπει να το αφήσουμε πίσω, έχει τελειώσει, και να σκύψουμε τα κεφαλιά και να δουλέψουμε ενόψει συνέχειας".

Για την κακή εικόνα της ομάδας στα πρώτα παιχνίδια της σεζόν: "Σίγουρα φταίνε πολλά πράγματα, αλλά το μεγαλύτερο βάρος πέφτει σε εμάς τους ποδοσφαιριστές. Δεν ήμαστε αυτοί που έπρεπε. Δεν δείξαμε με πράξεις ότι πιστεύουμε στην ομάδα και θέλουμε να μπούμε στους ομίλους. Ήρθε ένας δύσκολος αποκλεισμός".

Για το αν μπορούν να προκύψουν θετικά μετά τον αποκλεισμό: "Είναι κάτι πολύ δύσκολο για εμάς σίγουρα. Δεν μπορώ να δω κάτι θετικό από το γεγονός αυτό. Οι αντίπαλοί μας θα παίζουν μεσοβδόμαδα, οπότε αυτό είναι ίσως το μοναδικό αβαντάζ που έχουμε, το γεγονός ότι θα είμαστε πιο ξεκούραστοι".

Για τον αντίκτυπο σε προσωπικό επίπεδο: "Δεν γίνεται να μείνουμε εκεί και να τα βάψουμε μαύρα. Πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαρή στην συνέχεια, να δουλέψουμε σκληρά, και αρχής γενομένης την Κυριακή, να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα".

Για το παιχνίδι κόντρα στην ΑΟΚ Κέρκυρα: "Δεν υπάρχει κάτι άλλο πέρα από την νίκη. Θέλουμε το τρίποντο στην άδεια Τούμπα. Δεν θα είναι εύκολο, καθώς δεν ερχόμαστε από θετικά αποτελέσματα μέχρι τώρα, αλλά πρέπει να βάλουμε το κεφάλι κάτω και να πάρουμε την νίκη στην έδρα μας".

Για την δική του θέση στην ομάδα: "Ο ερχομός του Λουτσέσκου άλλαξε τα δεδομένα για εμένα. Με τον προηγούμενο προπονητή ήμουν εκτός πλάνων, αλλά ο νέος προπονητής με υπολογίζει κανονικά και θέλω να βοηθήσω την ομάδα, όπως μπορώ" .

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ