ΠΑΟΚ

"Κύμα" επιστροφών στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ

"Κύμα" επιστροφών στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS

Μαλεζάς, Βίτορ και Κάτσε γυμνάστηκαν κανονικά σήμερα (17/11), υπό το βλέμμα του Κόστα που εμφανίστηκε με πατερίτσες. Ποιοι άλλοι ακολουθούν. Στήριξη με 2 εκ. ευρώ στη Ροστόφ από τον Ιβάν Σαββίδη.

Ένα από τα οφέλη που πρόσμενε να έχει από τη διακοπή του πρωταθλήματος ο Ίγκορ Τούντορ είναι η εξάλειψη των προβλημάτων από τραυματισμούς που του είχαν στερήσει πολλές λύσεις στα προηγούμενα παιχνίδια. Η σημερινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Μεσημβρίας, δίνει το δικαίωμα στον Κροάτη τεχνικό να υποστηρίζει πώς από αυτή την άποψη τα πράγματα πάνε καλά.

Κι αυτό γιατί τρεις παίκτες έβγαλαν το πρόγραμμα χωρίς προβλήματα. Ο Στέλιος Μαλεζάς ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στο πέλμα, ο Μιγκέλ Βίτορ το οίδημα στον αριστερό δικέφαλο και ο Κάτσε επανήλθε από το κάταγμα στην ποδοκνημική. Συμμετείχαν στις ασκήσεις τακτικής (με ενδιάμεσες στάσεις για τρέξιμο), ενώ σε καλό δρόμο βρίσκονται και άλλοι δύο παίκτες.

Ο Εγιάλ Γκολάσα, ο οποίος στο ματς με τον Πανθρακικό είχε υποστεί θλάση πρώτου βαθμού στην αριστερή γάμπα, έβγαλε με επιτυχία ένα δυνατό τεστ φυσικής κατάστασης και αναμένεται από αύριο να προπονηθεί με την ομάδα. Επιπλέον, ο Μαριν Λέοβατς που είχε υποστεί θλάση στον αριστερό δικέφαλο στο ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη, ανέβασε ρυθμούς, μπαίνοντας στην τελική ευθεία επανένταξής του.

Υπό το βλέμμα του Ρικάρντο Κόστα

Αξίζει να σημειωθεί ότι την προπόνηση παρακολούθησε και ο Ρικάρντο Κόστα, ο οποίος εμφανίστηκε με πατερίστες στο προπονητικό κέντρο και ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας, μετά την επιτυχημένη επέμβαση αποκατάστασης στον αστράγαλο.

Φυσικά, δεν έλειψαν οι ευχές από τους συμπαίκτες του για ταχεία ανάρρωση. Αύριο αναμένεται να επιστρέψουν όλοι οι διεθνείς που ολοκληρώνουν απόψε τις υποχρεώσεις με τις εθνικές ομάδες. Πρέπει να διευκρινιστεί πώς σήμερα δεν ήταν στη Μεσημβρία Κωνσταντινίδη και Χαρίσης που χθες είχαν αγωνιστεί στο ματς της Εθνικής U21 στην Ουγγαρία.

Στήριξη με 2 εκ. ευρώ στη Ροστόφ

Εξάλλου, ο Ιβάν Σαββίδης έκανε δηλώσεις σε ρωσικά μέσα ενημέρωσης για την οικονομική στήριξη που δίνει στη Ροστόφ. Συγκεκριμένα, αποκάλυψε ότι είναι διατεθειμένος να βάλει μέχρι και 2 εκ. ευρώ φέτος. Οι δηλώσεις του: "Αν θέλουμε να κρατήσουμε όρθιο το ποδόσφαιρο του Ροστόφ, θα πρέπει να αναλάβουμε δράση. Εκπόνησα ένα πενταετές σχέδιο για την οικονομική υποστήριξη της Ροστόφ, μαζί με ομάδα χορηγών.

Αλλά αν ο προϋπολογισμός του συλλόγου, για παράδειγμα, είναι ένα δισεκατομμύριο ρούβλια, πρέπει να καταλάβουμε από που στηρίζεται. Από τις πωλήσεις εισιτηρίων και τη χρηματοδότηση από την περιοχή και από χορηγούς. Είπα ότι για αρχή είμαι έτοιμος να στηρίξω την Ροστόφ για φέτος με περίπου 150 έως 160.000.000 ρούβλια (σ.σ. περίπου 2 εκ. ευρώ)".

VIDEO από την προπόνηση της Τρίτης

H ΠΑΕ έδωσε εικόνα από την προπόνηση της Τρίτης. "Το πρόγραμμα των παικτών ήταν πλούσιο και προσφερόταν για όμορφα και εντυπωσιακά πλάνα. Παιχνίδια κατοχής, αρκετό τρέξιμο και μίνι δίτερμα σε κανονικές εστίες, όλα αυτά εμπλουτισμένα με slow motion και λήψεις πίσω από τις εστίες συνθέτουν ένα άκρως ενδιαφέρον οπτικοακουστικό τρίλεπτο", αναφέρει μεταξύ άλλων.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ