ΠΑΟΚ

Ξεχώρισε ο Ζάιρο από τους δανεικούς του ΠΑΟΚ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ (MOTION TEAM)
Ζάιρο MOTIONTEAM

Ο Ζάιρο, που ανήκει στον ΠΑΟΚ, έπαιξε καταλυτικό ρόλο στη νίκη της Σέριφ, στο πρωτάθλημα Μολδαβίας

Ο Ζάιρο Ντε Μασέντο ήταν ο δανεικός του ΠΑΟΚ με την καλύτερη εμφάνιση, με βάση τον καθιερωμένο “έλεγχο” που παρουσιάζει η ασπρόμαυρη ΠΑΕ μετά από κάθε αγωνιστική ανα την Ευρώπη.

Αναλυτικά όλη η δράση των ποδοσφαιριστών που ανήκουν στον ΠΑΟΚ και αγωνίζονται σε άλλες ομάδες:

"Πέδρο Ενρίκε

Ο Πέδρο Ενρίκε παρακολούθησε από τον πάγκο την Καραμπάγκ να επικρατεί με 2-0 της Σιμκαγιάιτ με γκολ των Αλμέιδα και Ν’ντλόβου και να παραμένει στην κορυφή με ένα βαθμό περισσότερο από την Ζίρα και ένα παιχνίδι λιγότερο.

Ερικ Σάμπο

Δεν υπήρχε αγωνιστική δραστηριότητα στο Ισραήλ τις προηγούμενες μέρες.

Ζάιρο

Πήρε το ντέρμπι η Σέριφ στην έδρα της Μιλσάμι, ανέβασε την διαφορά στην βαθμολογία στους οκτώ βαθμούς, με τον Ζάιρο να αγωνίζεται για 70′ λεπτά και να είναι κομβικός, δίνοντας την ασίστ στον Κεντίς για το 1-0 στο 7′, με τον ίδιο παίκτη να σκοράρει και στο 14′ για το τελικό 0-2.

Στέλιος Κίτσιου-Χάρης Χαρίσης

Οι δύο ποδοσφαιριστές ήταν εκτός αποστολής στην ήττα της Σιντ Τρούιντεν με 3-2 στην έδρα της Κορτράικ.

Αμρ Ουάρντα-Δημήτρης Χατζηισαΐας-Δημήτρης Γιαννούλης

Οι τρεις παίκτες δεν ήταν στην αποστολή του Ατρομήτου για το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Λάζαρος Λάμπρου

Ο Λάζαρος Λάμπρου πήρε φανέλα βασικού στην αναμέτρηση του Πανιωνίου στην έδρα της Ξάνθης. Ο νεαρός εξτρέμ είχε καλή παρουσία, ήταν δραστήριος, αλλά η ομάδα του δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα με 2-0. Ο Λάμπρου αγωνίστηκε για 78 λεπτά μέχρι να αφήσει την θέση του στον Ταπόκο.

Μανώλης Πατράλης

Ο Μανώλης Πατράλης αγωνίστηκε σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης του Πλατανιά με τον Αστέρα Τρίπολης, χωρίς να καταφέρει να βοηθήσει την ομάδα του να αποφύγει την ήττα. Οι Αρκάδες πέρασαν από τα Περιβόλια με 0-3.

Νίκος Μελίσσας

O Νίκος Μελίσσας ήταν εκτός αποστολής στην αναμέτρηση της Λαμίας κόντρα στην ΑΟΚ Κέρκυρα, που έληξε με 1-1.

Τάσος Δημητριάδης

Ο Τάσος Δημητριάδης δεν ήταν στην αποστολή της ΑΕ Καραϊσκάκης για το εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στην Σπάρτη, που έληξε με 2-1 υπέρ των γηπεδούχων.

Νικόλας Ματθαίου

Ο Νικόλας Ματθαίου πήρε χρόνο στην εκτός έδρας νίκη της Ανόρθωσης με 1-2 επί του Ερμή Αραδίππου, μπαίνοντας στην θέση του Παλάνγκα στα τελευταία λεπτά του αγώνα.

Γιώργος Κάκκο

Ο Γιώργος Κάκκο δεν πήρε χρόνο συμμετοχής στην νέα ήττα της Νέα Σαλαμίνας στην έδρα της ΑΕΛ Λεμεσού με 3-1. Η ομάδα του νεαρού άσου πλέον βρίσκεται κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού, με μόλις οκτώ βαθμούς σε 12 παιχνίδια.

Στέλιος Πόζογλου-Τίμος Τσελεπίδης

Νέα ήττα για τον Πανσερραϊκό, αυτή την φορά στην έδρα του Απόλλωνα Λάρισας με 3-0. Οι Πόζογλου και Τσελεπίδης αγωνίστηκαν σε όλη την αναμέτρηση και είχαν θετική παρουσία.

Μπόγκνταν Ρανγκέλοφ

Ο Μπόγκνταν Ρανγκέλοφ δεν αγωνίστηκε στην νίκη της Δόξας Δράμας στην έδρα της Καλλιθέας με 0-1".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ