ΠΑΟΚ

Ξεχώρισαν Ουάρντα, Σάμπο και Λάμπρου

SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Ουάρντα EUROKINISSI SPORTS

Ο έλεγχος των δανεικών του ΠΑΟΚ στα παιχνίδια που έδωσαν με τις ομάδες τους τις τελευταίες μέρες.

Ένα ξεχωριστό κεφάλαιο για τον ΠΑΟΚ είναι οι επιδόσεις των δανεικών ποδοσφαιριστών του. Συνολικά 20 παίκτες που ανήκουν στην ομάδα της Θεσσαλονίκης συμμετείχαν σε παιχνίδια με τις ομάδες τους και η επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ παρουσίασε συνοπτικά τις επιδόσεις τους:

Πέδρο Ενρίκε: Επιστροφή στην δράση για τις ομάδες από το Αζερμπαϊτζάν, επιστροφή στην δράση και για τον Πέδρο Ενρίκε. Ο Βραζιλιάνος άσος αγωνίστηκε σε ολόκληρο το ντέρμπι κορυφής της Καραμπάγκ με την Καμπάλα, που έληξε χωρίς τέρματα.

Έρικ Σάμπο: Μεγάλη νίκη για την Μπειτάρ Ιερουσαλήμ στην έδρα της Αποέλ Ασκελόν με 1-3, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ. Ο Έρικ Σάμπο αγωνίστηκε σε όλο το παιχνίδι, ήταν εξαιρετικός και πέτυχε από την άσπρη βούλα το τρίτο γκολ της ομάδας του.

Στέλιος Κίτσιου-Χάρης Χαρίσης: Βαριά ήττα με 3-0 για την Σιντ Τρούιντεν στην έδρα της Γκενκ. Ο Χάρης Χαρίσης ήταν εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού, ενώ ο Στέλιος Κίτσιου αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 50'.

Εργκούς Κάτσε-Γιάννης Μυστακίδης: Φανέλα βασικού για τους Εργκούς Κάτσε και Γιάννη Μυστακίδη στην ήττα του Παναθηναϊκού από τον ΠΑΣ Γιάννινα με 2-1 στους Ζωσιμάδες. Ο Αλβανός μέσος έβγαλε όλο το παιχνίδι έχοντας θετική παρουσία στην μεσαία γραμμή των πρασίνων, ενώ ο Έλληνας εξτρέμ έπαιξε για 64 λεπτά, ήταν δραστήριος, αλλά και παράλληλα μοιραίος καθώς έχασε μοναδική ευκαιρία στο 6′ να ανοίξει το σκορ για την ομάδα του προ κενής εστίας.

Αμρ Ουάρντα-Δημήτρης Γιαννούλης-Δημήτρης Χατζηισαΐας: Ο Ατρόμητος με τους Αμρ Ουάρντα, Δημήτρη Γιαννούλη και Δημήτρη Χατζηισαΐα να αγωνίζονται για 90 λεπτά αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2, στο Περιστέρι κόντρα στον Ολυμπιακό. Το τελικό σκορ αδικεί τους Περιστεριώτες που ήταν εξαιρετικοί και θα μπορούσαν να πετύχουν περισσότερα γκολ, έχοντας σε εξαιρετική μέρα τον Ουάρντα. Ο Αιγύπτιος έβγαλε τις ασίστ και στα δύο γκολ της ομάδας του, έχασε μερικές καλές ευκαιρίες, ενώ δημιούργησε πολλούς κινδύνους στην αντίπαλη άμυνα, σχεδόν σε κάθε επαφή του με την μπάλα. Ο Γιαννούλης ήταν θετικός, έχοντας και δοκάρι σε εκτέλεση φάουλ, ενώ και ο Χατζηισαΐας έδωσε πολλές μάχες και συνέβαλε τα μέγιστα για να έρθει το θετικό αποτέλεσμα.

Λάζαρος Λάμπρου: Ο Λάζαρος Λάμπρου ήταν το πρόσωπο του αγώνα στην μεγάλη νίκη του Πανιωνίου επί της Λαμίας με 1-0 στην Νέα Σμύρνη. Ο νεαρός εξτρέμ αγωνίστηκε σε όλο το 90λεπτο και αφού έχασε δύο σημαντικές ευκαιρίες, μία σε κάθε ημίχρονο, στο 80′ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του από τον Παπαδόπουλο και ευστόχησε για να χαρίσει το τρίποντο στην ομάδα του.

Μανώλης Πατράλης: Ο Μανώλης Πατράλης έμεινε στον πάγκο του Πλατανιά, στην εκτός έδρας ήττα με 3-0 από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Νίκος Μελίσσας: Ο Νίκος Μελίσσας παρακολούθησε από τον πάγκο την ήττα της Λαμίας στην Νέα Σμύρνη από τον Πανιώνιο με 1-0.

Νικόλας Ματθαίου: Ο Νικόλας Ματθαίου δεν πήρε χρόνο συμμετοχής στην εκτός έδρας νίκη της Ανόρθωσης με 0-3 επί του Ολυμπιακού Λευκωσίας.

Τάσος Δημητριάδης-Μπόγκνταν Ρανγκέλοφ: Ο Τάσος Δημητριάδης αγωνίστηκε σε ολόκληρη την λευκή ισοπαλία της ΑΕ Καραϊσκάκης στην έδρα του Απόλλωνα Πόντου. Ο νεαρός μέσος ήταν κινητικός και είχε καλές στιγμές στο παιχνίδι του. Ο Μπόγκνταν Ρανγκέλοφ έμεινε εκτός αποστολής.

Τίμος Τσελεπίδης-Στέλιος Πόζογλου-Γιώργος Κάκκο: Ο Τίμος Τσελεπίδης αγωνίστηκε σε ολόκληρη την εντός έδρας ήττα του Πανσερραϊκού από τον Άρη με 1-3, ενώ ο Γιώργος Κάκκο πέρασε αλλαγή στο 69′ και ο Στέλιος Πόζογλου δεν πήρε χρόνο συμμετοχής.

Κρίστι Κούστα: Μεγάλη νίκη για τον Αιγινιακό επί του Εργοτέλη με 3-2 στο Αιγίνιο, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-2 στο πρώτο μέρος. Ο Κρίστι Κούστα μπήκε στο παιχνίδι στο 62′ και βοήθησε την ομάδα του να σημειώσει την μεγάλη ανατροπή.

Στέργιος Δοδοντσάκης: Ο Στέργιος Δοδοντσάκης μπήκε σαν αλλαγή στο 86′ στην μεγάλη, εντός έδρας νίκη της Σπάρτης επί της Δόξας Δράμας με 1-0

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ