ΠΑΟΚ

Ξέσπασμα on air του Λουτσέσκου στη Nova

Ξέσπασμα on air του Λουτσέσκου στη Nova

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ξέσπασε στην κάμερα της Nova αναφορικά με τις δικαστικές αποφάσεις σε βάρος της ομάδας του. Ατάκες - φωτιά από τον τεχνικό του ΠΑΟΚ που θα συζητηθούν.

Στην αντεπίθεση πέρασε για μια ακόμα φορά ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Λίγες ώρες μετά την πρωτόδικη απόφαση για την τύχη του αγώνα ΠΑΟΚ - ΑΕΚ, στην οποία ο Δικέφαλος έχασε το ματς με 3-0 στα χαρτιά, ενώ του επιβλήθηκε ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών για εφέτος, και άλλοι δύο για τη νέα σεζόν, ο Ρουμάνος τεχνικός εκτόξευσε αιχμές μέσω της Nova.

Καταστραφήκαμε για ένα ρολό κι ένα κανονικό γκολ

Αρχικά είπε: " Είναι τεράστια ντροπή αυτό που συνέβη, η απόφαση που πάρθηκε. Είναι ντροπή αυτό που δύο μεγάλοι ελληνικοί σύλλογοι έκαναν απέναντι στην ομάδα μας, δεν είναι ποδόσφαιρο αυτό. Μία ομάδα ο ΠΑΟΚ κατέβηκε να παιξει, ήθελε να πάρει τα αποτελέσματα στο γήπεδο και χάνει ένα ματς από ένα ρολό χαρτί και το τσίρκο του Ολυμπιακού.

Μετά από δύο εβδομάδες, είχαμε ένα ματς που θα έκρινε τον τίτλο και κρίθηκε από ένα κανονικό γκολ που ακυρώθηκε και μετά ήρθε ένα άλλο τσίρκο απο τους παίκτες της ΑΕΚ που πήγαν στον διαιτητή γιατί νόμιζαν ότι υπάρχει άλλος κανονισμός του οφσάιντ. Αλλά υπάρχει μόνο ένας, αυτός της FIFA. Έτσι έχουμε οδηγηθεί στο να καταστραφούμε από ένα ρολό χαρτί και ένα κανονικό γκολ που ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Όλοι αυτοί θα έπρεπε να ντρέπονται, αλλά μάλλον δεν νιώθουν καμία ντροπή. Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε την δουλειά μας στο γήπεδο".

Για το αν θέλει να σχολιάσει τη βαθμολογία μετά τις δικαστικές αποφάσεις:

"Δεν ξέρω, υπάρχει πάρα πολλή σύγχυση. Έχουμε 55 βαθμούς στο γήπεδο, αυτό ξέρω".

Νιώθω ντροπή για τους άνθρωπους της Αθήνας

Για το κυρίαρχο συναίσθημά του:

"Θυμός, απογοήτευση και ντροπή για τους ανθρώπους της Αθήνας".

Για το πώς θα πορευτεί η ομάδα από εδώ και στο εξής:

"Δεν θα είναι δύσκολο. Είμαστε επαγγελματίες, πιέσαμε τον εαυτό μας, ευχαριστηθήκαμε τις προπονήσεις, τη δουλειά, τα αποτελέσματα. Θα μπορούσαμε να κερδίσουμε τον τίτλο μέχρι το τέλος, ίσως και να τον χάναμε, να χάναμε βαθμούς, αλλά αυτό που συμβαίνει απέναντι στους ανθρώπους της Αθήνας είναι αδικία. Και είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του ποδοσφαίρου που συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Ίσως στη διάρκεια του β΄παγκοσμίου πολέμου να υπήρχαν τέτοια περιστατικά. Αλλά είμαστε δυνατοί άνθρωποι, πρέπει να επιστρέψουμε στο 100% και να δώσουμε ό,τι καλύτερο σε όλα τα ματς που απομένουν. Μην νομίζετε ότι θα καταστραφούμε ή θα μας πάρει από κάτω. Καθόλου. 'Έχουμε σκληρή διάθεση και ενθουσιασμό και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο και για φέτος και του χρόνου".

Για το αν θα παρακολουθήσει την δικαστική εξέλιξη της υπόθεσης με την ΑΕΚ:

"Δεν παρακολουθώ, δεν με νοιάζει τι θα γίνει, σκέφτομαι μόνο το ματς του Σαββάτου απέναντι στον Ατρόμητο, να πάμε προετοιμασμένοι και να δείξουμε τη φιλοσοφία μας. Δεν θέλω να ξαναμιλήσω γι' αυτά, είναι η τελευταία φορά. Είναι ντροπή αυτό που συνέβη, έχω βαρεθεί να μιλάω αλλά είναι δικαίωμα μου και έπρεπε να πω την άποψή μου. Δεν παίξαμε με ίσους όρους, δεν μας άφησαν, πάμε παρακάτω".

Για το αν μπορεί να αλλάξει η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο:

"Δεν είναι δουλειά μου, δεν είμαι στη διοίκηση του ποδοσφαίρου, αυτά είναι μακριά από τον χώρο δράσης μας, δεν έχουμε να συμπληρώσουμε κάτι".

Για την ετοιμότητα της ομάδας του ενόψει Ατρομήτου:

"Ο Βαρέλα και ο Μουλέν είναι εκτός αγώνα, ο Σάχοβ γυμνάστηκε καλά αυτές τις μέρες. Αντιμετωπίζουμε ομάδα με καλή νοοτροπία και οργάνωση, που της αρέσει να βγαίνει στο τρανζίσιον. Θα πρέπει να συγχαρώ τον προπονητή του Ατρομήτου. Η ομάδα του είχε συνέχεια και σωστή νοοτροπία, ήξερε τι ήθελε, είναι πολύ καλή σεζόν για τον Ατρόμητο. Γι' αυτό περιμένω πολύ καλό παιχνίδι, από δύο ομάδες με διαφορετικό στυλ παιχνιδιού, αλλά καλή νοοτροπία".

Για τους δανεικούς του ΠΑΟΚ στον Ατρόμητο κι αν έχει αποφασίσει για την επιστροφή τους:

"Είναι πολύ νωρίς για μας, έχουμε τον στόχο μας, έχουμε πέντε ματς στο Πρωτάθλημα, δύο ματς στο Κύπελλο, εστιάζουμε σ'΄αυτά".

Για την επέκταση της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ:

"Δεν έχω ακόμη ανανεώσει. Έχω έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο, η επιθυμία μου είναι να συνεχίσουμε μαζί. Το κλαμπ μου ανακοίνωσε ότι θέλει να συζητήσουμε για επέκταση συνεργασίας. Ήταν πολύ μεγάλη χαρά μου που δούλεψα φέτος με τον ΠΑΟΚ, ήταν πολύ καλή χρονιά με καλούς παίκτες, νοοτροπία και φιλάθλους".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ