ΠΑΟΚ

Ξεσηκωμός στο Έστερσουντ

Ostersund's players celebrate following an UEFA Europa League second qualifying round, soccer match against Galatasaray in Istanbul, Thursday, July 20, 2017. The match ended 1-1 draw, but Ostersund won 3-1 on aggregate. ( AP Photo/Lefteris Pitarakis)
Ostersund's players celebrate following an UEFA Europa League second qualifying round, soccer match against Galatasaray in Istanbul, Thursday, July 20, 2017. The match ended 1-1 draw, but Ostersund won 3-1 on aggregate. ( AP Photo/Lefteris Pitarakis) AP

Στους ρυθμούς των αγώνων με τον ΠΑΟΚ ζει η μικρή σουηδική πόλη. Το πρόγραμμα την παραμονή του πρώτου ματς στην Τούμπα.

Οι οπαδοί της ομάδας της μικρής σουηδικής πόλης αγόρασαν 1537 από τα περίπου 6000 εισιτήρια της ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ (η χωρητικότητα του γηπέδου είναι 6387 θεατές) την πρώτη μέρα διάθεσής τους (14/8) και ετοιμάζονται να δουν σε γιγαντοοθόνη το πρώτο ματς στην Τούμπα.

Η γιγάντοοθόνη θα στηθεί σε πλατεία της σουηδικής πόλης και είναι η καλύτερη απόδειξη του ξεσηκωμού που υπάρχει.

Το πρόγραμμα προπονήσεων-συνεντεύξεων την παραμονή του πρώτου αγώνα

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε τις λεπτομέρειες για τις πιο προπονήσεις και τις συνεντεύξεις την παραμονή του αγώνα της Τούμπας.

Αναλυτικά: “Ο Ραζβάν Λουτσέσκου, μία ημέρα πριν το ντεμπούτο του στον πάγκο του ΠΑΟΚ, θα παραχωρήσει την πρώτη του συνέντευξη Τύπου ως προπονητής του Δικεφάλου μαζί με έναν εκπρόσωπο των ποδοσφαιριστών, στις 18:00 στο γήπεδο της Τούμπας, ενώ η προπόνηση του ΠΑΟΚ είναι προγραμματισμένη για τις 19:30 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας και θα είναι ανοικτή για 15′ στους εκπροσώπους του Τύπου.Η Έστερσουντ θα προπονηθεί στο γήπεδο της Τούμπας στις 20:00 (15′ ανοικτή για τους εκπροσώπους του Τύπου) και νωρίτερα στις 19:30 θα μιλήσει ο Γκράχαμ Πότερ μαζί με έναν από τους ποδοσφαιριστές του”.

Photo credits: AP Photo/Lefteris Pitarakis

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ