ΠΑΟΚ

Ξενάγηση στην Τούμπα και τη Νέα Μεσημβρία

Ξενάγηση στην Τούμπα και τη Νέα Μεσημβρία

Το Σαββατοκύριακο (25-26 Νοεμβρίου) οι φίλοι του ΠΑΟΚ και όχι μόνο θα έχουν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στο γήπεδο και το προπονητικό κέντρο του "Δικεφάλου".

Η συμμετοχή της Τούμπας στο Open House Θεσσαλονίκης είναι πλέον καθιερωμένη. Από φέτος εντάσσεται στον θεσμό και το προπονητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας και, έτσι, για το επόμενο διήμερο ο απλός κόσμος, φίλοι του ΠΑΟΚ και μη, θα έχουν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στο γήπεδο και το προπονητικό κέντρο του Δικεφάλου.

Για πρώτη φορά οι φίλοι του ΠΑΟΚ θα έχουν τη δυνατότητα να ξεναγηθούν στις ανακαινισμένες εγκαταστάσεις που προπονείται η ομάδα. Να… εισβάλλουν στους χώρους προπόνησης, αποθεραπείας, αποκατάστασης και χαλάρωσης των ποδοσφαιριστών.

Το ραντεβού για όσους επιθυμούν να βρεθούν στο Αθλητικό Κέντρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει οριστεί για το Σάββατο 25.11 από τις 10:00 μέχρι τις 13:00.Την Κυριακή 26/11 έρχεται η σειρά της Τούμπας, ν' ανοίξει τις πόρτες της για το κοινό. Οι επισκέπτες θα έχουν την σπάνια ευκαιρία να ξεναγηθούν εκτός από τον αγωνιστικό χώρο και στους υπόλοιπους εσωτερικούς χώρους του γηπέδου. Τους επισκέπτες ξεναγούν ειδικά εκπαιδευμένοι εθελοντές, οι οποίοι καταγράφουν τους επισκέπτες, τηρώντας με τον τρόπο αυτόν σειρά προτεραιότητας και στοιχεία των επισκεπτών για λόγους ασφαλείας και ακολούθως οδηγούν το κοινό ανά γκρουπ στους επισκέψιμους χώρους του κτιρίου. Το ωράριο των επισκέψεων για το γήπεδο της Τούμπας είναι 10.00 με 15:00.

ΠΩΣ ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ OPEN HOUSE

Η ιδέα του Open House ξεκίνησε από το Λονδίνο το 1992 και μέχρι σήμερα διαδόθηκε σε πολλές πόλεις ανά την υφήλιο. Η δράση Open House προσκαλεί το ευρύ κοινό να εξερευνήσει και να κατανοήσει την αξία της αρχιτεκτονικής. Κάθε χρόνο για ένα διήμερο, δημόσια και ιδιωτικά κτίρια ανοίγουν τις πύλες τους στο κοινό δωρεάν και η πόλη μετατρέπεται σε ένα μεγάλο μουσείο, με εκθέματα τα ίδια της τα κτίρια και την αρχιτεκτονική της. Στη Θεσσαλονίκη το Open House έχει γίνει πλέον θεσμός καθώς πραγματοποιείται για έκτη συνεχόμενη χρονιά.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ