ΠΑΟΚ

Ξανά Μπρούγκμαν για ΠΑΟΚ

Ξανά Μπρούγκμαν για ΠΑΟΚ

Σενάρια από την Ιταλία συμπεριλαμβάνουν τον ΠΑΟΚ στις ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Γκαστόν Μπρούγκμαν, τον Ουρουγουανό κεντρικό μέσο της Πεσκάρα.

Το Γενάρη του 2018 όταν ο ΠΑΟΚ αναζητούσε τον αντικαταστάτη του Γκόικο Τσίμιροτ ένα από τα ονόματα που έπαιξαν πολύ ήταν αυτό του Γκαστόν Μπρούγκμαν. Τελικά, ο Δικέφαλος απέκτησε τότε τον Τιμπό Μουλέν που δεν κατάφερε ποτέ να καθιερωθεί στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Δημοσιεύματα στην Ιταλία επαναφέρουν τον Ουρουγουανό στο προσκήνιο του ΠΑΟΚ, καθώς ισχυρίζονται πως ο νταμπλούχος Ελλάδας είναι μια τις τρεις ομάδες από το εξωτερικό που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του. Οι άλλες δύο είναι οι ισπανικές Αλαβές και Βιγιαρεάλ, την ώρα που υπάρχει ενδιαφέρον για αυτόν από Πάρμα και Κάλιαρι.

Ο 27χρονος, πλέον, Ουρουγουανός είχε φέτος 5 γκολ και 7 ασίστ σε 35 παιχνίδια με την Πεσκάρα που αγωνίστηκε για δεύτερη σεζόν στη Serie B. Ωστόσο, έχει εμπειρία από τη μεγάλη κατηγορία αγωνιζόμενος δυο χρονιές σε αυτήν με συνολικά 31 συμμετοχές με Πεσκάρα και Παλέρμο.

Ο Μπρούγκμαν έχει προταθεί στον ΠΑΟΚ, παρά το γεγονός ότι το συμβόλαιο του εκπνέει το καλοκαίρι του 2022, αλλά δεν είναι γνωστό πόσο έχουν ασχοληθεί οι άνθρωποι του Δικέφαλου με την περίπτωσή του.

Δείτε τον στο παρακάτω VIDEO:

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ