ΠΑΟΚ

Κρίσιμη η Τετάρτη για Πέλκα και Τζάλμα

Κρίσιμη η Τετάρτη για Πέλκα και Τζάλμα
MOTIONTEAM

Οι Δημήτρης Πέλκας και Τζάλμα Κάμπος ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας στο διήμερο ρεπό που προηγήθηκε της σημερινής προπόνησης και η συμμετοχή τους στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό θα κριθεί την Τετάρτη (21/02).

Με μια προπόνηση που έγινε στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με αντίπαλο τον Ολυμπιακό που θα γίνει την Κυριακή στο στάδιο της Τούμπας.

Η προπόνηση ήταν αφιερωμένη στη δύναμη και τη φυσική κατάσταση σε ένα πρόγραμμα με ασκήσεις τόσο με μπάλα όσο και χωρίς.

Οι Δημήτρης Πέλκας και Τζάλμα Κάμπος ήταν οι δυο ποδοσφαιριστές που είχαν γεμάτο πρόγραμμα το διήμερο που πέρασε.

Ο Πέλκας, που κόντρα στη Λαμία αγωνίστηκε για σχεδόν 45 λεπτά με διάστρεμμα δεξιάς ποδοκνημικής, ακολούθησε θεραπείες στο γυμναστήριο και σε θάλαμο υπερβαρικού οξυγόνου και στην προπόνηση της Τετάρτης (21/02) αναμένεται να συμμετάσχει σε ένα κομμάτι του προγράμματος.

Θεραπείες ακολούθησε και ο Τζάλμα Κάμπος, που ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο δικέφαλο. Ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ θα υποβληθεί το απόγευμα της Τρίτης σε ισοκινητικά τεστ και την Τετάρτη αναμένεται να ακολουθήσει ένα μέρος της προπόνησης.

Εφόσον οι Πέλκας και Τζάλμα αντεπεξέλθουν του προγράμματος που θα ακολουθήσουν την Τετάρτη, θα τεθούν στην διάθεση του Ράζβαν Λουτσέσκου.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ